Bachelor's Degree In Het Basisonderwijs

University of South Florida Sarasota–Manatee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's Degree In Het Basisonderwijs

University of South Florida Sarasota–Manatee

Bachelordiploma in het basisonderwijs

"Onderwijs is de meest krachtige wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen." - Nelson Mandela

Programma overzicht

Met een Basisonderwijs diploma van USF Sarasota-Manatee, studenten bereid zijn om aan de behoeften van de diverse studentenpopulatie leerlingen door middel van kunst integratie educatieve strategieën en het Engels als Tweede Taal (ESOL) Endorsement voldoen. De Elementary Education Program is een landelijk en regionaal-geaccrediteerde programma met een curriculum dat is de huidige, op onderzoek gebaseerde, en volgt de nationale eisen, staat standaarden en best practices.

kleinere klassen USFSM's toestaan ​​leraar kandidaten voor een superieure onderwijs van de faculteit te ontvangen, het verstrekken van uitgebreide training en expertise door middel van de meest relevante onderzoek en innovatieve onderwijsmethoden. Een Basisonderwijs diploma van USFSM zullen de studenten met unieke en toepasbare vaardigheden die op grote schaal op het gebied worden erkend uit te rusten.

De School van Center Education voor Partnerships for Arts-Integrated Teaching (verf) is nu de staat de officiële bron voor-arts geïntegreerde instructie, een onderwijsmethode waarbij de kunsten zijn geweven in academische lessen om studenten te helpen begrijpen en wetenschappelijk materiaal te behouden.

Is de Elementary Education Program geschikt voor u?

Houdt u van het samenwerken met anderen? Bent u geïnspireerd door het werken met kinderen en zijn toegewijd aan hun succes? Voel je je over het begeleiden en begeleiding jonge geesten gedreven? Als dat zo is, kan een carrière in basisonderwijs de juiste carrièrepad voor jou!

Leraren zijn gemotiveerd om te leren, te leiden en te inspireren toekomstige generaties in aanvulling op het transformeren van het onderwijsveld. Ze voelen zich betrokken bij het cultiveren van het succes van de jongere generaties en de waarde levenslang leren, samenwerking en reflectie als belangrijke onderdelen van zowel de professionele en persoonlijke groei. Leraren zijn gewijd aan de zorg voor en het vormen van jonge studenten in succesvolle toekomstige leiders.

Future Careers

Elementary leraren zijn altijd in grote vraag naar zowel de publieke als particuliere school districten. Na het afstuderen van dit programma, de studenten komen in aanmerking voor Professional Teaching Certificaat Florida's in K-6 Basisonderwijs Instructie en ESOL Endorsement.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan