Bachelor's degree in het beheer van digitale

H-FARM Education

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in het beheer van digitale

H-FARM Education

De digitale transformatie wordt snel veranderende economische en sociale landschap en diep is het herdefiniëren van de competitieve omgeving waarin bedrijven opereren, en hun business modellen. Daarom is binnen onze opleiding ruimte is ook een Bachelor's Degree (BA) in Digital Management, een bachelor's degree aangeboden door de Universiteit Ca 'Foscari Venezia en gerealiseerd in samenwerking met H-FARM Education.

De undergraduate programma, de eerste in Italië in het beheer van digitale, is volledig geleverd in het Engels en wil een hoog gekwalificeerde groep studenten bijgewerkt op de nieuwe vaardigheden die bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar digitaal te integreren in hun processen en producten te vormen. Geboren in parntership met H-FARM, de eerste startup incubator in Italië en een van de top 20 accelerator van de Europese bedrijven, de opleiding biedt studenten worden gevormd in nauw contact met het bedrijf van de H-FARM netwerken, met behulp van methoden innovatieve onderwijsmethoden, die al in de afgelopen jaren getest door het Department of management aan de Ca 'Foscari, en het ontwikkelen van nieuwe business initiatieven door het delen van projecten met de Ca'tron incubator.

De drie-jarige opleiding biedt de vaardigheden te interpreteren en de kansen te grijpen en de veranderingen als gevolg van de aanhoudende digitale transformatie in de wereld van de economie en management. Het is de eerste graad die dynamische mensen, innovatief, in staat om innovatie te interpreteren en profiteren van de positieve effecten van de nieuwe heersende klasse die terug zal zien en zal een revolutie beroepen en economische systemen geworden vormt.

Tot september 2018 wanneer het zal klaar zijn voor de nieuwe H-CAMPUS zijn, de lessen zullen op het hoofdkantoor van H-FARM Onderwijs worden gehouden in Via Sile 6 in Roncade (TV).

Studieplan De driejarige opleiding in het beheer van digitale is ontworpen om studenten die achter de nieuwe en uiterst boeiende leerervaring, waar interdisciplinaire academische lezingen worden aangevuld met directe field-testen, teamwork en projectwerk te trainen. De cursus zal een beperkt aantal van de traditionele academische lessen bevatten, met de nadruk in plaats daarvan op de interactie met het bedrijfsleven door middel van seminars en projectwerk in samenwerking met de managers van de belangrijkste Italiaanse bedrijven en / of binnen de onderneming ecosysteem van startups H-FARM.

Het eerste jaar leren de studenten de fundamenten van het management en de digitale economie-niveau en impresa.Il cursus beoogt daarom kennis over te dragen op de principes van de bedrijfsvoering, de boekhoudkundige technieken en de begroting, op de micro-economische theorie van de bedrijven , op wiskundige en statistische methoden die nodig zijn om de digitale transformatie te interpreteren en de juridische fundamenten van een digitale economie. Hier zijn de vakken van het eerste jaar: - Inleiding tot het beheer van digitale 1 en 2 - Wiskunde voor besluit wetenschappen 1 en 2 - Grondbeginselen van IT-recht - Inleiding tot de economie 1 en 2 - Inleiding tot het coderen en data management 1 en 2 - Waarschijnlijkheid en statistieken tweede jaar zal in plaats daarvan richten op de technische en operationele vaardigheden, is dat het beheer: van e-commerce digitale marketing strategieën, informatiebeveiliging organisatie van de digitale bedrijven, van starters tot de financiering van de digitale transformatie van de mature bedrijven, de management informatie systemen om de interactie ontwerp. Hier zijn de cursussen die worden gegeven:

  • Lab van informatiesystemen en analyses - E-business, ondernemerschap en digitale transformatie 1 en 2 - Planning en management control systemen - organiseren in een digitale wereld - Financiering voor snelgroeiende bedrijven - Zaken en digitale Law 1 en 2 - Strategische en digitale marketing De derde jaar zal de cursus is de student de mogelijkheid om binnen een van de digitale wereld te werken voor de activiteiten van de verworven vaardigheden en het proces van project bedrijf werken in praktijk te brengen geven. De student zal ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan hackatons en een persoonlijk project te ontwikkelen door middel van een stage bij een van de meer dan 200 innovatieve bedrijven in het netwerk van H-FARM en Ca 'Foscari. Hier zijn de cursussen die worden gegeven:

    Economie van Innovatie, groei theorie en economische ontwikkeling - Module 1 Een onderwerp kiezen uit:

    Netwerk analyse in de sociale wetenschappen

    Lab van computerbeveiliging

    Economie van Innovatie, groei theorie en economische ontwikkeling - 2de module Lab van software development project

Het tweede en derde jaar zullen er twee examens (één per jaar) te kiezen tussen: - Digital openbaar bestuur en sociale innovatie - Lab van webtechnologieën - Lab van human centered design - statement Financiële analyse - Business Analytics - analytics Date

werkwijze De cursus traint technische vaardigheden aan de grens van de digitale management, is bijzondere aandacht besteed aan soft skills van de studenten, die het sterke punt voor hun toekomstige carrière te vertegenwoordigen. Gedurende de drie jaar de leerlingen leren om uw profiel van de vaardigheden te leren kennen en zal een leren persoonlijke agenda te ontwikkelen, om proactief geest, werk autonomie en het oordeel, empathie, communicatieve vaardigheden en onderhandelen, leiderschap, nuttige vaardigheden te ontwikkelen om aan de behoeften van lezen bedrijven en concreet in de praktijk hun technische kennis om innovatieve ondernemende projecten te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
7,500 EUR
- Jaarlijkse kosten
Locations
Italiƫ - Roncade, Veneto
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Italiƫ - Roncade, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan