Bachelor's degree in het interieur

Southern Technical College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in het interieur

Southern Technical College

Bachelor's Degree In Interior Design

Het duurt meer dan een gevoel van stijl en een passie voor design om een ​​carrière in het ontwerp gebied interieur te vinden. Dat is waar Zuid-Technical College kan helpen neem uw creativiteit en stijl naar het volgende level.

Onze interieur design school is verkrijgbaar bij het Instituut voor Interior Design bij onze Bonita Springs leren site en kunnen u voorzien van geavanceerde vaardigheden en hands-on training in zowel de residentiële en commerciële design. Na afronding van het programma, kunt u de werkgelegenheid als een interieur ontwerper met een eigen design bedrijven, retail design centers of huizenbouwer ontwerpstudio's te zoeken. Southern Technical College is een trots lid van de International Interior Design Association.

Als u overweegt interieur hogescholen in Florida, contact Southern Technisch College aan de slag in je nieuwe carrière als een interieur ontwerper.

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 176 weken in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, % eindigde in 176 weken. Minder dan 10 studenten afgerond dit programma in 2013-14. Het aantal dat binnen de normale tijd klaar is ingehouden aan de vertrouwelijkheid van de studenten te behouden.

Wat zijn mijn kansen op het krijgen van een baan als ik afgestudeerd?

De plaatsing tarief baan voor studenten die dit programma voltooid is %. We moeten deze gegevens berekenen; echter, als gevolg van de persoonlijke levenssfeer, we zijn niet in staat om deze gegevens te verstrekken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
176 maanden
Voltijd
Price
Prijs
72,380 USD
Locations
Verenigde Staten - Bonita Springs, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates