Bachelor's degree in het internationale bedrijfsleven

Kajaani University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in het internationale bedrijfsleven

Kajaani University of Applied Sciences

Het doel van de Degree de bacheloropleiding International Business is om zowel de Finse en internationale studenten te voorzien van een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs en internationale ervaring in het bedrijfsleven. Het programma is gericht op het verstrekken van de studenten met de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te werken in deskundige posities in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn in het internationale bedrijfsleven. Het programma is ontworpen om de ontwikkeling van ondernemersvaardigheden binnen het gebied van International Business aan te moedigen. Na voltooiing van de vereiste 210 studiepunten binnen drie en een half jaar, zijn afgestudeerden bekroond met een Bachelor of Business Administration. De voertaal in dit programma is Engels.

De Degree-programma in International Business omvat de volgende zes belangrijkste competenties;

  • International Business Awareness
  • Interculturele Aanpassingsvermogen
  • International Operations Management
  • International Marketing Management
  • International strategisch management
  • Organisatieontwikkeling

Structuur van het programma

Basis studies bieden de student met de basisinformatie die nodig is om de fundamentele processen van de bedrijfsvoering te begrijpen. Professionele studies omvatten speciale studie modules die verschillende gebieden van internationale zakelijke activiteiten. De studies benadrukken het kader en de strategieën van het internationale bedrijfsleven, internationale marketing, economie, financiën, internationaal management en communicatieve vaardigheden. Verdere specialisatie studies en vrije keuze studies bieden de student de mogelijkheid om te verdiepen en verbreden van kennis met betrekking tot zijn / haar eigen vakgebied.

Een essentieel onderdeel van de opleiding is ook een 5 maanden durende stage periode waarin u de mogelijkheid om verworven theorie toe te passen in de praktijk geeft. De praktijkopleiding kan worden bereikt in Finland of in het buitenland. Tegen het einde van je studie, zal je ook een scriptie in de vorm van projectmatig werken, onderzoek of toegepast onderzoek te voltooien. Het doel van dit proefschrift is om uw vermogen om de kennis en vaardigheden tijdens je studie verworven gelden demonstreren.

Afgestudeerden van de International Business programma zal kunnen kiezen uit een verscheidenheid van posities werkgelegenheid van wordt als zelfstandige te werken in het management, planning en ontwikkeling berichten binnen projecten, sales en marketing in zowel de private als de publieke sector.

Theorie en Praktijk gecombineerde

Studeren in een hogeschool in Finland is praktijkgericht. De studies in het International Business programma zijn lezingen en seminars om de theoretische achtergrond voor de onderwerpen te verstrekken, maar ook veel groepswerk, projectwerk en presentaties om de theorie toe te passen in de praktijk. De studenten zullen deelnemen aan real-life business projecten en ook bij het regelen van verschillende soorten evenementen binnen verschillende cursussen.

Kansen voor Student Exchange

Als studenten van Kajaani Hogeschool zul je in staat zijn om een ​​deel van je studie en / of stage in het buitenland gebruik van ons uitgebreide netwerk van partners te voltooien. De studenten kunnen financiële steun van KAMK om hun uitwisseling van studenten te ontvangen. Het is ook mogelijk om een ​​double degree met een partner universiteit in Duitsland te verkrijgen door het invullen van een deel van de studies in Duitsland.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Finland - Kajaani
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Kajaani
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan