Bachelor's Degree In Hospitality & Tourism Management

University of South Florida Sarasota–Manatee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's Degree In Hospitality & Tourism Management

University of South Florida Sarasota–Manatee

Degree Bachelor in Hospitality & Tourism Management

"Echte gastvrijheid wordt gekenmerkt door een open antwoord op de waardigheid van elke persoon." - Kathleen Norris

Programma overzicht

Bent u geïnteresseerd in een carrière in Florida's booming toerisme en de horeca? Wilt u uw passie te nemen voor het koken, reizen, restaurants en hotels en zet hem in een mooie carrière? USF Sarasota-Manatee undergraduate Hospitality Management programma geeft je de kennis en hands-on ervaring te geven aan uw droombaan te verdienen op een top hotel, restaurant, resort of hospitality organisatie!

Studenten in de Hospitality Management programma niet gewoon zitten in een klaslokaal - zij actief plannen, uitvoeren en deelnemen aan een verscheidenheid aan spannende gebeurtenissen, met inbegrip van voedsel en wijn festivals, verzorgde diners en overvloedige banketten. Wilt u een persoonlijke gastvrijheid educatieve ervaring? Dan is USFSM de plek voor jou.

Is de Hospitality Management Program geschikt voor u?

Bent u het type persoon die een glimlach draagt ​​en gedijt in een snelle, vaak hectische omgeving? Bent u in staat om belangrijke beslissingen te nemen op de vlieg tijdens het werken als onderdeel van een team dat de klant op de eerste plaats? Wilt u leren door ervaring hoe je een succesvolle operatie te beheren hier in de toeristische-rijke gebied van Sarasota-Bradenton, in plaats van zitten in een klas elke dag?

Als dat zo is, zal een diploma Hospitality Management van USFSM u een voorproefje van hoe het is om een ​​carrière in de wereldwijde hospitality en toerisme-industrie na te streven. Een culinaire Innovation Lab en een leer hotel partnerschap met de Resort Longboat Key Club zijn slechts twee van de unieke sterktes van het programma.

USF Sarasota-Manatee biedt ook studie in het buitenland en uitwisselingsprogramma's met een aantal internationale partners, evenals beurzen en financiële steun voor gekwalificeerde gastvrijheid majors. De lessen worden gegeven in het traditionele klaslokaal instelling als online, zodat studenten kunnen kiezen voor de leerstijl die het beste past bij hun behoeften.

Future Careers

Een diploma in hospitality management vormt de basis voor een leidende positie in de top hotels, resorts, luchtvaartmaatschappijen, cruise bedrijven, pretparken, restaurants, prive-clubs en toeristische attracties in de wereld.

Sommige van de carrièremogelijkheden voor hospitality management afgestudeerden zijn onder andere:

  • Algemeen Hotel en Restaurant Managers
  • Food and Beverage Managers
  • Executive Chef-koks
  • bar Managers
  • Floor Managers
  • event Planners
  • Reisbureaus
  • Sales en Marketing Professionals
  • Human Resources Managers
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan