Bachelor's degree in human resources management

Institut Africain de Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in human resources management

Institut Africain de Management

Met dit programma kunt u een extra kwalificatie dat de uiteindelijke integratie in de wereld van het werk vergemakkelijkt verwerven en in overeenstemming met de zakelijke behoeften van de sector tijdelijk werk of human resources diensten, KMO's of grote bedrijven.

Dit programma waarvan de uitvoering gehoorzaamt aan de LMD-systeem en het ISO-programma ontwerp methodologische repository 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

DIT PROGRAMMA AANGEBODEN

Onze tekenen eerst een methodologische kennis te ontwikkelen en vervolgens voorstellen doen voor een toepassing van deze vaardigheden in het beheer van human resources binnen het bedrijf.

Dit programma biedt een persoonsgerichte training die bereidt u om effectieve managers en professionals op de hoogte van het specifieke karakter van beroepen HR geworden, in het bijzonder rekening houdend met het menselijke aspect. Een training gebouwd rond de kennis en technieken die nodig zijn om een ​​positie in HR-management te houden.

Wat achtergrond voor de licentie?

Managers met een solide basis in het management en in staat om in te grijpen in de verschillende functies van een bepaald bedrijf. Afhankelijk van hun keuze laat rusten zich in de eerste ronde van de nieuwe multidisciplinaire vaardigheden in Human Resource Management

De bacheloropleiding:

Het vindt plaats op zes semesters, met inbegrip van de eerste vijf semesters vertegenwoordigen kernvakken. De zesde semester is de concentratie of specialisatie door de student gekozen. Vóór het verkrijgen van de vergunning (Bachelor in Business Administration in deze specialiteit), voorbij de validatie van het onderwijs eenheden studenten een succesvolle ondersteuning en begeleid project op basis van het werk begeleid door Human Resources moet indienen.

SUBSIDIABILITEIT

• Bachelor • Aanvraagformulier • BSAT toelatingsproef • Onderhoud

TALEN

• Engels • Japans • Fulani en Mandinka trein afgestudeerden in staat zijn van het bedrijfsleven om de Afrikaanse zakelijke en economische omgeving te begrijpen in zijn volle menselijke dimensie. Voormalig operationeel afgestudeerden in staat zijn bij het bedrijf de groei, terwijl het verstrekken van de nodige vaardigheden om te werken in: Het beheer en de administratie van personeelsgegevens, voorbereiding en uitvoering van het salaris, bij te dragen aan de ontwikkeling interne en externe communicatie, het opzetten en runnen van HR-instrumenten en bijdragen aan de organisatie van de opleiding en werving.

  • HR Assistants
  • Personeelsadministratie
  • Training Officer
  • Recruiter
  • Ondersteuning Officer
Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Senegal - Dakar, Dakar Region
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Senegal - Dakar, Dakar Region
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan