Bachelor's degree in informatietechnologie en beveiligingssystemen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor's Degree in Information Technology and Security Systems

Aangezien de technologie blijft evolueren, zal het bedrijfsleven een steeds grotere behoefte aan gekwalificeerde IT-professionals te vinden. Met een informatiebeveiliging diploma van Southern Technical College, dan kunt u voor te bereiden op een uitdagende carrière die u op uw tenen.

Deze IT security opleidingen zijn bedoeld om u te helpen bedreven in het identificeren van de computer beveiligingsproblemen worden en het ontwikkelen van een niveau van specialisatie in informatiebeveiliging dan wat wordt geleverd door meer algemene programma's. Dit programma geeft je voldoende tijd om de problemen en technologieën van de computer en de veiligheid van het netwerk te verkennen, en de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen of het oplossen van een organisatie beveiligingssystemen procedures, standaarden, protocollen en beleid, alsmede ervoor te zorgen dat de operationele veiligheid in overeenstemming te ontwikkelen met de normen, het beleid en de wetten.

Veel kernvakken in onze informatiebeveiliging opleiding rechtstreeks van toepassing op de industrie standaard certificeringen, zoals CompTIA, Microsoft, Cisco en Computer Forensics Investigation. In dit programma kunt u geavanceerd projectmanagement, netwerkbeveiliging, beveiligingssystemen, computer forensics en onderzoeken, geavanceerde netwerk forensisch onderzoek, client-server netwerk operating systemen, home technologie-integratie, routers en netwerkbeveiliging te bestuderen.

Als u op zoek bent naar IT security opleidingen, overwegen Southern Technical College. Onze ervaren instructeurs en toegewijde medewerkers kunnen u helpen uw carrière naar het volgende niveau!

Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 176 weken in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2013-2014, % eindigde in 176 weken. Minder dan 10 studenten afgerond dit programma in 2013-14. Het aantal dat binnen de normale tijd klaar is ingehouden aan de vertrouwelijkheid van de studenten te behouden.

Wat zijn mijn kansen op het krijgen van een baan als ik afgestudeerd?

De plaatsing tarief baan voor studenten die dit programma voltooid is %. We moeten deze gegevens berekenen; echter, als gevolg van de persoonlijke levenssfeer, we zijn niet in staat om deze gegevens te verstrekken.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want ... Lees meer

At Southern Technical College, our career training programs are designed to help you reach your career goals – whatever they may be! Southern Technical College is the right place for students who want quality career training in the growing fields of Allied Health, Business, Design, Education, Information Technology, Legal Studies, Nursing and Technical Trades. So what are you waiting for? Contact an admissions representative at... Lees Minder
Bonita Springs , Fort Myers , Port Charlotte , Tampa , Auburndale , Brandon , Zet Dora op , Orlando , Sanford + 8 Meer Minder