Bachelor's degree in textiel design

Designskolen Kolding

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in textiel design

Designskolen Kolding

Bachelor in Textiel

Op Textiel trainen we professioneel geluid partners die in staat zijn om deel te nemen in samenwerking die verder gaat dan de eigen grenzen van het onderwerp - bijvoorbeeld aan de industrie, architecten, mode-industrie en anderen die werken met een actieve en visuele narratieven.

Om dezelfde reden moet de student in staat zijn om hun tijd en de complexiteit ervan weerspiegelen. Zonder begrip tijd paradoxen niet mogelijk tijdig nuttige stof communiceren. Dit wordt bereikt door het selecteren van studenten die op de weg en een duidelijke houding ten opzichte van hun omgeving. En het versterkt door het invoeren van een afdeling met een breed scala aan gastdocenten die hun vak beheersen.

De discipline houdt een ethische aspect ten opzichte van de verhalen die worden gecreëerd, de verantwoordelijkheid voor de middelen die worden geleverd met het ontwerpen voor de industriële productie.


academische inhoud

Textile onderwerp core business is vezelmaterialen, tactiliteit, structuur, versiering en kleur. Om te kunnen werken met textielontwerp, is het noodzakelijk om de mogelijkheid op te nemen en te verwerken textiel beroepskern disciplines ontwikkeld. Een textielontwerper beheerst de mogelijkheid om huidige ontwerp problemen binnen een bepaalde oppervlakte op te lossen.

beroepsactiviteiten A textielontwerper zijn onder meer proces van idee generatie tot eindproduct / design. Bij de afdeling Mode en Textiel is de textielindustrie technisch specialist richtingen weven, breien en textieldruk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Deens
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Denemarken - Kolding
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Kolding
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan