Bachelor's degree in toerisme en hospitality - Camboriú toevlucht

Universidade Do Vale Do Itajaí

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's degree in toerisme en hospitality - Camboriú toevlucht

Universidade Do Vale Do Itajaí

Bachelor of Science in toerisme en hospitality - Camboriú

Het toerisme en hospitality cursus biedt voorwaarden voor academici om creativiteit, strategische planning capaciteit en ondernemende karakter te ontwikkelen, het kennen van de sociaal-economische en culturele realiteit in regionaal, nationaal en mondiaal niveau. Curriculaire activiteiten zijn gericht op de viertakt kennisgebieden: Hospitality and Leisure, Tourism Enterprises management, planning en organisatie van Toerisme en Event Planning en Ontwikkeling.

Het curriculum biedt gerichte disciplines om de geesteswetenschappen, onderzoekstechniek, toegepaste sociale wetenschappen, marketing, buiten de specifieke onderwerpen zoals: Agentschappen en Transport, Event Planning en Organisatie Consulting Toerisme en Hotel Management, Planning en Toerisme Organisatie, management Media Hosting, Tourism and Environment, Food, Leisure & Entertainment, Public Policy Management, Tourism Marketing, Markten en Trends. Beyond theorie, hebben de studenten de mogelijkheid om de praktijk in specifieke laboratoria van de cursus ervaren.

Het werkveld

De Bachelor in Toerisme en Hospitality is een professioneel opgeleid om te werken in Management en Toerisme Planning en onderdak voorzieningen als: Hospitality and Leisure; Agentschap en vervoer; Event management; Toerisme en Milieu. Hospitality gebieden: Gastronomie, Maritieme Cruises, ziekenhuizen, klinieken en SPAS (Hospital Hospitality), Toerisme en Hospitality Consulting, en Openbare toerisme lichamen, die uit te breiden naar gebieden voor de bezetting.

Bovendien moet deze professionele vaardigheden en expertise in menselijke relaties te hebben en moeten in staat zijn: neem adviesfuncties, consulting en ondernemerschap; fungeren als een multiplier, planning en uitvoering van het beheer eenheden.

Roeping

De cursus biedt voorwaarden voor professionals om hun creativiteit, strategische planning capaciteiten, en een visie van het sociaal-economische en culturele realiteit te ontwikkelen. Curriculaire activiteiten zijn gericht op vier gebieden benadrukt in de cursus: Agentschap en vervoer; Organisatie en Event Management; Organisatie van Toerisme en Milieu; Planning en administratie in Hospitality & Leisure. Toch kunnen uitoefenen gerelateerde functies op het gebied van gastvrijheid, gastronomie, cruises, ziekenhuizen, klinieken en kuuroorden. Het moet ook de professionele functies, creatieve en reflecterend vermogen, initiatief, proactiviteit en vaardigheden in menselijke relaties.

Het curriculum biedt cursussen gericht op de geesteswetenschappen (geschiedenis, aardrijkskunde en Portugees), in aanvulling op specifieke gebieden, zoals toerisme planning en gastvrijheid. Beyond theorie, hebben de studenten de mogelijkheid om de praktijk in specifieke laboratoria van de cursus ervaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Brazilië - Balneário Camboriú, Santa Catarina
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Brazilië - Itajaí, Santa Catarina
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan