Bachelor's Degree Program in International Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Op weg naar expertise in internationale zaken

Krijg een solide bedrijfsopleiding in onze Degree-programma in International Business! Je krijgt competenties en zakelijke expertise die je zullen helpen slagen in multiculturele omgevingen.

De studies zijn een combinatie van verschillende leermethoden, zoals contactonderwijs, online studies en team-gebaseerde opdrachten. Het leermodel helpt je om theoretische bedrijfsstudies te combineren met leren door te doen onder leiding van een teamcoach in een virtueel bedrijf.


In onze opleiding kun je kiezen uit zeven specialisatie-opties:

 • Boekhouding en financiën
 • ondernemerschap
 • Ervaar economie en toerisme
 • Human Resource Management en leiderschap
 • Innovatiemanagement en bedrijfsontwikkeling
 • afzet
 • Voorraadketenbeheer

Een sleutelelement van het programma is een periode in het buitenland, die je voorbereidt op het internationale beroepsleven. Onze opleiding in International Business heeft ook drie Double Degree-programma's met KEDGE Business School (Bordeaux of Marseille, Frankrijk), de universiteit van München (Duitsland) en Salford Business School (Manchester, VK).

Volgens de alumni-enquêtes zijn onze afgestudeerden terechtgekomen in verschillende bedrijfskundige functies, van marketing, verkoop, klantenrelaties tot export-import of productbeheer. Ze werken ook bijvoorbeeld in supply chain management, projectmanagement en als consultants of ondernemers.


Bestudeer doelstellingen

Het doel van de TAMK BBA International Business is om studenten voor te bereiden op taken die zakelijke expertise TAMK en voor beginnende managementposities over de hele wereld. Het programma is bedoeld voor studenten die in een multiculturele omgeving willen werken. De studenten leren elementaire zakelijke vaardigheden en verwerven competenties die essentieel zijn voor succes in het internationale werkleven van vandaag. Het programma daagt je uit om te zoeken naar je vakgebied en carrièrepad in het bedrijfsleven. Een sleutelelement van het programma is een vereiste periode van studie in het buitenland.

Afgestudeerden van het TAMK BBA in International Business Programme hebben te maken met spannende professionele kansen op het gebied van bijvoorbeeld marketing, verkoop, import en export, productbeheer en klantenrelaties. TAMK afgestudeerden werken ook in supply chain management, projectmanagement of als consultants of ondernemers.


Inhoud bestuderen

Het programma is een internationaal competitief, voltijd Bachelor of Business Administration-programma (BBA), gedoceerd in het Engels. Het is geaccrediteerd door het Finse ministerie van Onderwijs en Cultuur en accepteert zowel Finse als internationale studenten.

 • Eerste jaar - basis van internationaal zakendoen
 • Tweede jaar - Keuze van de specialisatiegebieden
 • Derde jaar - uitwisselingsstudies en praktische training
 • Vierde jaar - Bachelorproef en professionele ontwikkeling

Een specialisatiegebied kiezen

Aan het einde van het eerste jaar, begin je met het plannen van je eigen carrièrepad. In dit stadium kies je je tweedejaars specialisatie uit de volgende zeven opties:

 • Boekhouding en financiën
 • ondernemerschap
 • Ervaar economie en toerisme
 • Human Resource Management en leiderschap
 • Innovatiemanagement en bedrijfsontwikkeling
 • afzet
 • Voorraadketenbeheer.


Structuur van studies

De omvang van de opleiding is 210 credits (ECTS) waard en het duurt 3,5 jaar om te voltooien. Als u uw studies zorgvuldig plant, kan het mogelijk zijn om eerder af te studeren.

Het BBA-opleidingsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Basis- en professionele studies (145 ECTS-punten) inclusief een vereiste internationale studentenuitwisseling van 4 - 6 maanden,
 • Free-Choice Studies (20 ECTS credit points),
 • Internationale praktische training (30 ECTS-punten)
 • Bachelor's thesis (15 ECTS credit points)

Voor Finse ingezetenen zijn zowel een studie semester in het buitenland als een praktische stage in het buitenland verplichte onderdelen van de opleiding. Voor studenten van andere nationaliteiten worden studie- en trainingsperiodes in het buitenland ten zeerste aanbevolen, maar niet vereist.

Laatste project

Het doel van de bachelorscriptie (15 ECTS) is om theoretische kennis te combineren met praktische vaardigheden en op deze manier actuele oplossingen te bieden voor de behoeften van de organisatie. Het proefschrift is geschreven naar aanleiding van de wetenschappelijke rapportering en met de nadruk op praktische oplossingen voor bestaande problemen binnen de betreffende organisatie. Het kan een plannings- of ontwikkelingstaak zijn, een onderzoek, een product of een handleiding voor een bedrijf, een afdeling van de lokale overheid of andere organisaties. Idealiter vinden de studenten een praktische case voor hun afstudeerscriptie tijdens de praktische training. Het schrijven van de bachelorscriptie duurt vier tot zes maanden, afhankelijk van het onderwerp en de moeilijkheidsgraad.


internalisering

Als TAMK student heb je de mogelijkheid om een ​​deel van je studie in het buitenland af te ronden in een van de TAMK van TAMK , waarvan we er meer dan 300 hebben in meer dan 50 landen. Praktische training kan ook overal ter wereld worden gedaan; je bent vrij om je stageplaatsen te regelen volgens je eigen internationale carrièreplannen. Voor Finse ingezetenen zijn zowel een studie semester in het buitenland als een praktische stage in het buitenland verplichte onderdelen van de opleiding. Voor studenten van andere nationaliteiten worden studie- en trainingsperiodes in het buitenland ten zeerste aanbevolen maar niet vereist.

De opleiding is een inspirerende en multiculturele leeromgeving. De helft van de studenten is Fins en de andere helft bestaat uit internationale studenten uit andere Europese landen, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Andere manieren om een ​​echt internationale en multiculturele studie-ervaring te garanderen, zijn jezelf onderdompelen in taalstudies, peer tutoring voor andere internationale studenten, vriendenfamilie-activiteiten en internationale projecten en themaweken.

Als student die aan deze opleiding deelneemt, heb je de mogelijkheid om een ​​dubbele studie aan te vragen aan de universiteit van München (MUAS) in Duitsland of de universiteit van Salford in het Verenigd Koninkrijk. Als je bent toegelaten, breng je een volledig academisch jaar door bij MUAS / Salford en ontvang je een getuigschrift van zowel TAMK als MUAS / Salford na het behalen van je dubbele diploma.


Carrièremogelijkheden

De BBA in International Business bereidt studenten voor op veeleisende banen op het gebied van bijvoorbeeld marketing, verkoop, import- en importactiviteiten, financieel management, productbeheer en klantenrelaties. TAMK studenten werken ook in supply chain management, projectmanagement en als consultants of ondernemers. Zelfs beginnende managementposities liggen binnen het bereik van onze meest succesvolle afgestudeerden.

Beroepstitels

De verscheidenheid aan functietitels van TAMK BBA TAMK laat zien hoe de graad werkt voor individuele carrièredoelen: klantenservice, marketingplanner, marketingassistent, verkooponderhandelaar, salesmanager, publicist of social media manager, inkoper, inkoopassistent, logistiek assistent, leverancier accountmanager, demand solution specialist, materialen en magazijnbeheerder, financieel assistent, accountant, payroll specialist, business controller assistent, business analist, financieel analist, serviceadviseur, projectmanager, ondernemer, export / import assistent of manager, operations assistant, claim manager , key account manager, senior HR consultant, international research assistant, product group manager.

De BBA Alumnae, gespecialiseerd in Ervaring Economie en Toerisme, werken nu als resortmanager, service- of productmanager, programmacoördinator, evenementencoördinator, verkoopassistent, marketingmanager, reissecretaris, receptionist voor de receptie, VVV-functionaris, projectmanager, adviseur voor het toeristisch bureau of servicemanager.


Postdoctorale studiemogelijkheden

Na het afstuderen van de BBA, kom je in aanmerking om een ​​masteropleiding aan te vragen in Finland of in het buitenland.

TAMK School of Business and Services voert ook verdere studies uit in een internationaal competitief, Engelstalig masterprogramma in International Business Management en een Master's degree in Educational Leadership. Om te solliciteren naar een masteropleiding van een universiteit moet je na je BBA-afstuderen drie jaar werkervaring hebben uit het veld.


Collegegeld en beurzen

Het collegegeld voor het programma bedraagt ​​9800 euro per academisch jaar voor niet-EU / EER-studenten met een beurzensysteem voor studenten die een vergoeding betalen.

U bent niet verplicht om de vergoeding te betalen als u:

 • een EU / EER-burger
 • gelijkwaardig aan EU / EER-burger (dwz een burger van Zwitserland)
 • al in Finland wonen (een doorlopende A- of een permanente P / P-EU-verblijfsvergunning), of een Europese blauwe kaart hebben afgegeven in Finland. De vrijstellingsvergunning moet geldig zijn wanneer u een studie aanvraagt ​​en ten minste tot 1 augustus, dat wil zeggen wanneer het studierecht begint. Houd er rekening mee dat een verblijfsvergunning in een ander EU / EER-land u niet vrijstelt van het collegegeld.


Beurzen

 • 50% Early Bird-Scheepvaart, indien de acceptatie binnen 7 dagen wordt gedaan
 • Academic Award -scholarships 25% - 50% op basis van behaalde credits en GPA

Afstudeerders kunnen zich om verschillende redenen kwalificeren voor academische excellentie-schappen: uitzonderlijk afstudeerwerk, succes in praktische stages of projectwerk. Deze beurzen worden beheerd en toegekend door de TAMK R

Studenten kunnen ook worden gesponsord door familie of organisaties / bedrijven. TAMK onderhandelt momenteel over bedrijfssponsoring voor toekomstige studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. ... Lees meer

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. TAMK is also highly respected in all sectors of working life - both as a successful educator of bright new professionals, and as a valued partner in many forms of collaboration. Lees Minder