Bachelor's Degree Program in Science and Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Word een innovatieve internationale expert in wetenschap en technologie

Wil je wetenschap en techniek studeren aan een universiteit in het Engels? Ben je geïnspireerd door multiculturele studiegroepen en kansen voor onderzoeksstages?

Het International Degree Programme in Science and Engineering, BSc (Tech), biedt dit allemaal! Het is een multidisciplinaire opleiding die u een solide basis biedt op verschillende kerngebieden van techniek en het vermogen om snelle technologische ontwikkelingen te volgen en wetenschappelijke methoden toe te passen.

De belangrijkste onderwerpen die beschikbaar zijn in het programma zijn

 • Wiskunde
 • Fysica
 • Informatie-en communicatietechnologie
 • Elektrotechniek

We bieden onze studenten kwalitatief hoogstaand onderwijs in relatief kleine, multiculturele studiegroepen waar teamwork sterk wordt ondersteund. Naast een goede theoretische basis voor verdere studies op het gebied van technologie, legt het programma speciale nadruk op internationaliteit, inzetbaarheid en verbindingen met de industrie.

Met deze unieke combinatie zijn onze studenten goed voorbereid op de internationale wereld van onderzoek en industrie. Afgestudeerden met een Bachelor of Science in Technology komen in aanmerking om hun studies rechtstreeks naar een master aan Tampere University zonder opnieuw te hoeven solliciteren. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen uit de Engelstalige Masters of Science (Tech) -programma's aangeboden door Tampere University .

et6jr

Informatie over studies

 • Type: Bachelor- en masterdiploma
 • Diploma behaald: Bachelor of Science (Tech)
 • Geplande duur: 3 jaar
 • Omvang van studies: 180 ECTS
 • Plaats: Tampere
 • Campus: Hervanta Campus
 • Collegegeld voor niet-EU / EER-burgers: 10000 €

Bestudeer doelstellingen

Het International Degree Program in Science and Engineering, BSc (Tech), is een interdisciplinair programma dat je een solide basis geeft in verschillende kerngebieden van engineering. De belangrijkste vakken die in het programma beschikbaar zijn, zijn wiskunde, natuurkunde, informatie- en communicatietechnologie en elektrotechniek. Het programma geeft je de competentie om wetenschappelijke methoden te gebruiken in je verdere studies, onderzoek of werkleven en om ontwikkelingen op het gebied van engineering te volgen. Door te studeren in een multiculturele groep met studenten van over de hele wereld, verwerf je ook sterke taal-, communicatie- en samenwerkingsvaardigheden en het vermogen om te werken in een multidisciplinaire en internationale gemeenschap. Naast een sterke theoretische basis voor verdere studies op het gebied van engineering, legt het programma speciale nadruk op internationaliteit, inzetbaarheid en verbindingen met de industrie. Met deze unieke combinatie maakt het programma u goed voorbereid op de internationale wereld van onderzoek en industrie.

Wanneer je voor het eerst wordt toegelaten tot het International Degree Program in Science and Engineering, BSc (Tech), krijg je het recht om te studeren voor een bachelor's degree en een master's degree aan Tampere University van Tampere University . Na het voltooien van de graad van Bachelor of Science in Technology, heb je meerdere opties om uit te kiezen uit de masterprogramma's aangeboden in het Engels aan de Tampere University .

Meer over de instructietaal

Het programma wordt volledig in het Engels uitgevoerd, wat betekent dat alle cursussen, examens en diensten voor studenten in het Engels worden georganiseerd. Bijgevolg is vaardigheid in zowel geschreven als gesproken Engels een absolute voorwaarde.

De studies van alle internationale studenten in de bacheloropleiding omvatten verplichte vakken in de Finse taal. De cursussen geven u een goede praktische kennis van de taal voor alledaagse situaties.

Voor studenten met voldoende vaardigheid in het Fins, is het ook mogelijk om de 20-credit minor te selecteren uit de cursussen die in het Fins worden gegeven.

Studies op masterniveau kunnen ook volledig in het Engels worden voltooid.

Inhoud bestuderen

We bieden onze studenten de mogelijkheid om een ​​brede, multidisciplinaire opleiding te volgen. Het International Degree Programme in Science and Engineering, BSc (Tech), biedt studenten een multidisciplinaire basis om hun studies voort te zetten in hun gekozen specialisatie.

Tijdens het eerste jaar van je bachelorstudie volg je introductiecursussen en basiscursussen in belangrijke onderwerpen die belangrijk zijn voor alle ingenieursstudenten, ongeacht hun major. Deze omvatten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, industrieel beheer, programmeren en talen. Je gaat in je tweede en derde jaar door naar grote en kleine studies. Je kiest een hoofdvak en een hoofdvak uit vier mogelijkheden: wiskunde, natuurkunde, informatie- en communicatietechnologie en elektrotechniek. Een van deze geselecteerde vakken, je major of minor, moet Wiskunde of Natuurkunde zijn. De omvang van de hoofd- en minorvakken is hetzelfde voor vakken (30 cr in totaal), maar de bachelorscriptie (10 cr) is geschreven in je hoofdvak. Naast deze twee vakken, voltooi je een minorvakmodule die vrij gekozen kan worden door de Engelstalige minors. Studenten met voldoende kennis van de Finse taal kunnen ook een minor in het Fins selecteren.

We zijn vastbesloten te investeren in nieuwe en innovatieve leeromgevingen en moedigen het gebruik van nieuwe technologische oplossingen aan om de kwaliteit van onderwijs en leren continu te ontwikkelen. Het International Degree Program in Science and Engineering, BSc (Tech), maakt gebruik van verschillende onderwijsmethoden. Cursussen bestaan vaak uit een combinatie van hoorcolleges, seminars, laboratoriumwerk, werkcolleges, groepswerk, opdrachten, onafhankelijke studie en een examen. Studenten aan Tampere University van Tampere University werken zowel onafhankelijk als in nauwe samenwerking met hun medestudenten. Naast het ontwikkelen van hun theoretische en analytische vaardigheden, leren onze studenten om onafhankelijk te werken, verantwoordelijkheid te nemen voor hun studie en gewend te raken aan communiceren en werken als onderdeel van een multiculturele groep.

Of je in aanmerking komt om toegang te krijgen tot de verschillende masterprogramma's die worden aangeboden door Tampere University wordt bepaald op basis van de hoofd- en minorvakken die deel uitmaken van je bacheloropleiding.

tu9ò

Een specialisatiegebied kiezen

In de bacheloropleiding Science and Engineering kun je je hoofdvak vrij kiezen uit deze vier opties, afhankelijk van je eigen interesses:

 • Wiskunde
 • Fysica
 • Informatie-en communicatietechnologie
 • Elektrotechniek
Wiskunde

Wiskunde is een essentieel hulpmiddel in de natuurwetenschappen, techniek, geneeskunde, financiën en de sociale wetenschappen. Bachelorstudies in wiskunde aan Tampere University van Tampere University bieden een sterke basis op alle belangrijke gebieden van wiskunde en analytisch denken. Instructie is geïntegreerd in onderzoek, inclusief onderwerpen zoals wiskundige analyse en systeemtheorie met toepassing, algemene en toegepaste logica en Big Data-datamining.

Fysica

Natuurkunde is een van de meest fundamentele wetenschappelijke disciplines die gericht is op het begrijpen van de ingrediënten en wetten van het universum. Toepassingen van natuurkunde zijn te vinden op alle technologische gebieden, van nanowetenschap tot medische hulpmiddelen en onderzoek naar de atmosfeer en de ruimte. In Tampere bieden bachelorstudies in de natuurkunde een diepe duik in zowel de klassieke als de moderne natuurkunde, inclusief gespecialiseerde cursussen van bijvoorbeeld nanofysica, kwantummechanica en optica. Dit biedt je een snelle start in de richting van MSc-studies aan Tampere University van Tampere University met een specialisatie in Computational Physics, Aerosol Physics of Optics and Photonics.

Informatie-en communicatietechnologie

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) wordt overal ter wereld gebruikt en de moderne samenleving zou niet kunnen functioneren zonder ICT. Het internet der dingen, big data, 5G mobiele netwerken en cloud computing zijn voorbeelden van actuele, geavanceerde ICT-onderzoeksthema's aan Tampere University . De studiemodule over ICT biedt u ruime kennis van de technologie achter deze onderwerpen, waaronder software, mens-computer interactie, signaalverwerking en communicatietechnologie.

Elektrotechniek

De moderne samenleving bouwt voort op elektriciteit. Elektrische en elektromagnetische natuurlijke fenomenen worden op verschillende manieren gebruikt, waaronder bijvoorbeeld het genereren, overbrengen, verspreiden en gebruiken van elektrische energie, evenals het waarnemen, verwerken en communiceren van informatie. Deze trend zal zich voortzetten en verder versnellen, door de toenemende behoefte aan digitalisering en duurzaamheid. In de studiemodule Elektrotechniek leert u hoe de fundamentele elektrische en elektromagnetische fenomenen kunnen worden gebruikt voor het oplossen van moderne technische problemen, zoals zonne- en windenergie, elektrische voertuigen, slimme medische en gezondheidszorgsystemen en het verbinden van alle mensen en dingen via draadloze communicatie. De studiemodule biedt je ook veel achtergrondkennis voor MSc-studies aan Tampere University van Tampere University in verschillende takken van elektrotechniek.

Na het behalen van de graad van Bachelor of Science in Technology, kom je in aanmerking om rechtstreeks verder te studeren aan een van de masterprogramma's van Tampere University van Tampere University in het Engels. De vakken en vakken die in de bachelor zijn gestudeerd, bepalen voor welke masterprogramma's je in aanmerking komt. Studies in ten minste de volgende programma's zijn mogelijk:

 • Master's Degree Program in Automation Engineering
 • Master's Degree Program in Biomedical Sciences and Engineering
 • Master's Degree-programma in industriële ingenieurswetenschappen en management
 • Master's Degree Programma in informatietechnologie
 • Master's Degree-programma in elektrotechniek
 • Master's Degree-programma in Materials Science and Engineering
 • Master's Degree Program in Photonics Technologies

Collegegeld

Het collegegeld van het programma is 10.000 euro per academiejaar voor niet-EU / EER-studenten met een beurzenstelsel voor betalende studenten.

Structuur van studies

Het International Degree Programme in Science and Engineering, BSc (Tech), is een driejarig programma dat 180 studiepunten vereist.

Laatste project

Van studenten die de graad van Bachelor of Science in Technology volgen, wordt verwacht dat zij in het derde jaar een bachelorscriptie afronden. Het proefschrift onderzoekt een onderwerp dat verband houdt met je hoofdvak. Het proefschrift toont je vermogen om je verworven kennis en vaardigheden toe te passen en wetenschappelijke methoden te gebruiken om relevante informatie te verwerken. De omvang van de bachelorscriptie, inclusief het bachelorscriptieseminar, is 10 studiepunten.

Carrièremogelijkheden

Studenten die het International Degree Program in Science and Engineering, BSc (Tech) afronden, ontvangen een bachelordiploma en een goed afgeronde opleiding die een breed scala aan loopbaanopties opent. Door de vakken die meetellen voor je bachelordiploma zorgvuldig te selecteren voor je favoriete masterprogramma, kun je een richting bepalen voor je toekomstige carrière. Onze afgestudeerden hebben carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld in onderzoek en ontwikkeling in de industrie en in academisch onderzoek en onderwijs.

internationalisering

De studies die zijn opgenomen in de Engelstalige opleidingen aan Tampere University van Tampere University zijn van nature internationaal, omdat de studentengroepen bestaan uit studenten van over de hele wereld. In het International Bachelor's Degree-programma in Science and Engineering, BSc (Tech), wordt speciale aandacht besteed aan het werken in een multiculturele groep en in een internationale setting. Tampere University biedt ook tal van andere mogelijkheden voor internationalisering, zoals internationale studiebegeleiding, het leren van tandemtaal en internationale Demola-projecten. Het is ook mogelijk voor studenten om hun minorvak in een andere instelling te voltooien tijdens een studentenuitwisseling. Op masterniveau kunnen studenten bijvoorbeeld kiezen om hun masterproef in het buitenland te schrijven.

Samenwerking met andere partijen

Naast studies in de eigen opleiding, kunnen studenten ten volle profiteren van het onderwijs aangeboden door de Tampere gemeenschap voor hoger onderwijs, variërend van technische tot beroepsstudies op verschillende gebieden.

yruk

Geschiktheidscriteria

Algemene geschiktheid

In aanmerking komende aanvragers zijn houder van een certificaat van hoger secundair onderwijs - het Finse toelatingsexamen, het internationale baccalaureaat, het Europese baccalaureaat, Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung of een andere vergelijkbare kwalificatie voor hoger secundair onderwijs die in aanmerking komt voor universitaire bacheloropleidingen in het betreffende land. .

Aanvragers die zich in het laatste semester van hun hoger secundair onderwijs bevinden, komen ook in aanmerking om een aanvraag in te dienen. Ze moeten de vorige graad voltooien voordat ze aan de studies in het programma beginnen. Aanvragers moeten speciale instructies volgen met betrekking tot de onderstaande educatieve documenten.

Let op: het is niet mogelijk om een bacheloropleiding aan te vragen op basis van een bacheloropleiding.

Toelating groep I - toelating op basis van SAT testresultaten

De SAT en de SAT Subject Test in Mathematics 2 zijn verplicht in de opnamegroep I. Toelating is gebaseerd op de resultaten van SAT (rubrieken evidence-based lezen en schrijven AND Math) en de SAT Subject Test in Mathematics 2. U kunt informatie vinden op de SAT en de SAT Subject Tests op de website van het College van Bestuur.

Alle testen moeten na 1 januari 2018 worden afgelegd om te worden overwogen.

De SAT Subject Test in Mathematics 2 moet uiterlijk op de testdatum van december 2019 worden afgelegd. De SAT moet uiterlijk op de testdatum van maart 2020 worden genomen. De resultaten moeten rechtstreeks aan de universiteit van Tampere University worden bezorgd door het College van Bestuur, dat de tests beheert. De resultaten moeten uiterlijk in april 2020 beschikbaar zijn nadat de resultaten van in maart genomen tests beschikbaar zijn.

Kandidaten die een Fins toelatingsexamen / IB / EB / RP / DIA-diploma hebben voltooid of aan het afronden zijn, kunnen een aanvraag indienen in beide toelatingsgroepen, I en II. Bij de toelating op basis van de SAT-testresultaten worden de toelatingscriteria voor directe toelating niet toegepast en hebben de cijfers van het examen (hieronder vermeld) geen effect op de toelating. De toelating zal uitsluitend gebaseerd zijn op de resultaten van de SAT-test en SAT Subject Test in Mathematics 2.

Toelating groep II - directe toelating

Toelating is gebaseerd op de toelatingsscore die wordt berekend op basis van de cijfers behaald in het Finse toelatingsexamen, International Baccalaureate, European Baccalaureate of Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung. Houd er rekening mee dat bij directe toelating de Reifeprüfung / Die Deutsche International Abiturprüfung in Finland moet zijn voltooid om te worden beschouwd.

Je toelatingsscore wordt berekend op basis van je cijfers in het toelatingsexamen / IB / EB / RP / DIA-diploma.

Om in aanmerking te komen voor directe toelating, moet u voldoen aan de volgende minimale toelatingseisen: u hebt het toelatingsexamen afgerond in wiskunde op gevorderd niveau en hebt minimaal het cijfer E ontvangen voor het toelatingsexamen in wiskunde of fysica op gevorderd niveau.

De vergelijkbare cijfers in IB / EB / RP / DIA-diploma's:

 • In International Baccalaureate
  • 6 in HL of SL Wiskunde OF
  • 6 in HL of SL Physics
 • In Europees Baccalaureaat
 • 8,0 in Wiskunde 5h OF
 • 8,0 in de natuurkunde
 • In Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung
 • 10 in wiskunde OF
 • 10 in de natuurkunde. Beide onderwerpen moeten worden opgenomen in "Leistungen in der Reifeprüfung".

De punten van aanvragers die hun IB-diploma in het voorjaar van 2020 hebben afgerond, worden berekend op basis van hun kandidaat voorspelde cijfers. De punten van aanvragers die hun EB-graad in het voorjaar van 2020 hebben afgerond, worden berekend op basis van de officieel voorspelde cijfers. Als een aanvrager wordt geaccepteerd op basis van voorspelde cijfers, is de selectie voorwaardelijk totdat de aanvrager een officieel certificaat van de definitieve cijfers indient bij het Admission Office van de Tampere University van Tampere University . Als de op basis van de eindcijfers berekende punten lager zijn dan de op basis van de voorspelde cijfers berekende punten, kan het toelatingsaanbod worden ingetrokken.

Aanvragers die meerdere examens voor hetzelfde onderwerp hebben afgelegd (zoals wiskunde op gevorderd niveau en wiskunde op basisniveau) zullen worden geëvalueerd op welke van de twee het gunstigst is voor de aanvrager.

Vereisten taalvaardigheid

Alle aanvragers moeten aantonen dat ze Engels beheersen.

Er zijn twee manieren om de Engelse taalvaardigheid aan te geven: taaltests en eerdere studies. Let op: in de toelatingsgroep I, aangezien de SAT-tests verplicht zijn, zullen aanvragers hun taalvaardigheid aantonen door de test af te leggen.

De minimale vereisten voor het Engels testresultaat voor bacheloropleidingen aan Tampere University van Tampere University :

Test naam

 • SAT: Als de toelating is gebaseerd op SAT-scores, hoeven aanvragers hun taalvaardigheid niet afzonderlijk aan te tonen.
 • TOEFL iBT: 78 algemeen met een minimum van 20 voor schrijven
 • IELTS (academisch): 6.0 algemeen met een minimum van 5,5 op schrijven
 • PTE (academisch): 54
 • C1 Geavanceerd: C
 • C2 Vaardigheid: C1
 • Nationaal certificaat van taalvaardigheid (Engels): vaardigheidsniveau 5

* De vorige CAE en CPE zijn hernoemd als C1 Advanced en C2 Proficiency.

Eerdere studies

Het is mogelijk om vrijgesteld te worden van het indienen van een taaltestscore als je bepaalde studies hebt afgerond. Houd er rekening mee dat alleen de studies van de Tampere University worden geaccepteerd.

intake

Maximaal 30 studenten worden toegelaten tot het programma.

Toelatingsprocedure

De toelating voor de bacheloropleidingen in het Engels aan Tampere University van Tampere University wordt eenmaal per jaar georganiseerd in de gezamenlijke voorjaarsaanvraag voor hoger onderwijs tijdens de eerste aanmeldingsperiode. De aanvraagperiode voor studies die in augustus 2020 beginnen, begint op 8 januari om 8.00 GMT 2 en eindigt op 22 januari 2020 om 15.00 GMT 2.

Studenten die worden toegelaten en het programma succesvol afronden, komen in aanmerking om hun studies voort te zetten naar een masteropleiding. Het hoofdvak dat studenten selecteren, bepaalt de masterprogramma's waarvoor ze in aanmerking komen.

Toelating voor het programma is georganiseerd in twee toelatingsgroepen.

In toelatingsgroep I is de toelating gebaseerd op de resultaten van de SAT en de SAT Subject Test in Mathematics 2. Kandidaten die een diploma op secundair niveau hebben dat hen in staat stelt hoger onderwijs te volgen, kunnen toelating vragen op basis van hun SAT en SAT Subject Tests . Ze moeten in het bezit zijn van een van de toepasselijke eerdere graden die worden verwacht van aanvragers die toelating vragen via het Finse gemeenschappelijke nationale aanvraagsysteem. Je moet je vorige graad hebben afgerond voordat je aan je studie in het programma begon.

In toelatingsgroep II is de toelating gebaseerd op de toelatingsscore, die wordt berekend op basis van de cijfers behaald in het Finse toelatingsexamen, International Baccalaureate, European Baccalaureate of Reifeprüfung / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung. U komt in aanmerking voor directe toelating als een van de volgende situaties van toepassing is:

 1. U hebt het Finse toelatingsexamen afgerond.
 2. Je doet het Finse toelatingsexamen in het voorjaar van 2020 en rondt het examen af en ontvangt je diploma vóór 5 juni 2020.
 3. U hebt in het voorjaar van 2020 of eerder het European Baccalaureate (EB) of het International Baccalaureate (IB) diploma in Finland of in het buitenland behaald.
 4. In het voorjaar van 2020 of eerder hebt u in Finland het Reifeprüfung (RP) / Die Deutsche Internationale Abiturprüfung (DIA) diploma behaald.

Hoe te solliciteren

Toepassing stap voor stap
 1. Controleer de toelatingscriteria en benodigde documenten
 2. Lees de instructies over hoe u een aanvraag kunt indienen en begin zo snel mogelijk met het voorbereiden van uw aanvraagdocumenten!
 3. Boektijden voor de SAT-testen (indien van toepassing in de toelatingsgroep I)
 4. Voer indien nodig een taaltest uit, zie de taalvereisten (toelatingsgroep II)
 5. Wanneer de aanvraagperiode wordt geopend, vult u de online applicatie op Studyinfo.fi in tijdens de aanvraagperiode en uploadt u de vereiste bijlagen naar de aanvraag. De aanvraagperiode is 8 januari 2020 om 8.00 GMT 2 - 22 januari 2020 om 15.00 GMT 2.
 6. Sollicitatiedocumenten moeten vóór 29 januari 15.00 uur GMT 2 op uw aanvraag zijn geüpload.
 7. Wacht tot de toelatingsresultaten worden aangekondigd.
 8. Als u een studieplaats wordt aangeboden, stuur dan de gecertificeerde kopieën van educatieve documenten per post naar het Admere Office van Tampere University . Vergeet bovendien niet om het vóór de opgegeven deadline te accepteren.
 9. Betaal het collegegeld, indien nodig. Begin met het voorbereiden van uw aankomst in Finland.
 10. Meld je aan als student en word lid van de community van Tampere University !

Behuizingen

Inschrijvingsdocumenten

U moet kopieën van alle vereiste documenten uploaden als bijlagen op het aanvraagformulier.

1. Kopie van het getuigschrift van het hoger secundair onderwijs en de officiële Engelse vertaling

2. Kopie van het transcript of records (met een overzicht van de cursussen die zijn voltooid tijdens het hoger secundair onderwijs) en de officiële Engelse vertaling

Aanvullende informatie over educatieve documenten

Op het moment van aanmelding zijn alleen gescande kopieën nodig van de documenten die op het aanvraagformulier zijn geüpload. Indien een studieplaats wordt aangeboden, moet de aanvrager kopieën van educatieve documenten per post bezorgen volgens de onderstaande instructies.

Als de originele documenten niet in het Fins, Zweeds of Engels zijn, moeten deze worden vertaald in een van de bovengenoemde talen, hetzij door de autoriteit die het originele document heeft uitgegeven, hetzij door een officiële vertaler.

Aanvragers in hun laatste jaar van het hoger secundair onderwijs kunnen ook een aanvraag indienen. In plaats van het getuigschrift van het hoger secundair onderwijs / schoolverlaten moeten ze een door hun school afgegeven document indienen dat de kwalificatie aangeeft die de aanvrager gaat halen en de verwachte afstudeerdatum. Ze moeten de vorige graad voltooien voordat ze aan de studies in het programma beginnen. Indien geselecteerd, moet de aanvrager een kopie van het eindcertificaat van het hoger secundair onderwijs per post indienen bij Tampere University Admissions Office zoals hieronder vermeld.

Aanvragers die zich tijdens hun laatste semester van IB-, EB- of RP / DIA-opleiding willen aanmelden, moeten vóór 8 april 2020 om 15.00 uur GMT 3 een e-mail (admissions.tau@tuni.fi) indienen bij het Admere Office van Tampere University tegen 8 april 2020 om 15.00 uur GMT 3. .

Kandidaten in toelatingsgroep II:

Kandidaten die het Finse toelatingsexamen hebben afgelegd, hoeven geen educatieve documenten in te dienen bij Tampere University , omdat de cijfers van het toelatingsexamen elektronisch worden overgedragen aan Tampere University .

Educatieve documenten worden geplaatst na selectie van studenten

Als u een studieplaats wordt aangeboden, moet u kopieën van educatieve documenten per post bezorgen, vóór 15 juli 2020 15.00 uur GMT 3. Deze kopieën van het getuigschrift van het diploma hoger secundair onderwijs / voortgezet onderwijs, het transcript of records en hun vertalingen in het Engels moet zijn gecertificeerd door een notaris, de Finse ambassade / consulaat in uw thuisland of de instelling die het originele document heeft uitgegeven met een institutionele stempel op de documenten.

Aanvragers die zich tijdens hun laatste semester van IB-, EB- of RP / DIA-onderwijs willen aanmelden, moeten een kopie van het einddiploma plaatsen. Dit moet uiterlijk 15 juli 2020 om 15.00 uur GMT 3 zijn bij het Tampere University Admissions Office.

Postadres:

 • Tampere University
 • Admissions Office
 • FI-33014 Universiteit van Tampere
 • Finland

Het adres en telefoonnummer voor aankomende koeriers:

 • Tampere University Admission Office op Central Campus:
 • Kalevantie 4, hoofdgebouw
 • 33100 Tampere, Finland
 • Tel. 358 50 318 7001

3. Kopie van de ID-pagina van uw paspoort en mogelijke verblijfsvergunning voor Finland

Aanvragers moeten een gescande kopie van de ID-pagina van hun paspoort uploaden voor het aanvraagformulier in studyinfo.fi. Bovendien is een gescande kopie van de verblijfsvergunning vereist van aanvragers die geen ingezetenen zijn van de EU / EER maar wel een verblijfsvergunning hebben in Finland. De kopieën worden gebruikt om te bepalen of je collegegeld moet betalen of niet.

4. De resultaten van de SAT en de SAT Subject-testen Wiskunde 2

In opnamegroep I zijn de SAT-tests verplicht. Alle testen moeten na 1 januari 2018 worden afgelegd om te worden overwogen. De SAT Subject Test in Mathematics 2 moet uiterlijk op de testdatum van december 2019 worden afgelegd. De SAT moet uiterlijk op de testdatum van maart 2020 worden genomen.

De testresultaten moeten tegen april 2020 rechtstreeks van het College Board worden ingediend bij Tampere University zodra de testresultaten voor de SAT van maart worden vrijgegeven. De College Board Code voor Tampere University of Technology (0599) is nog steeds in gebruik tijdens deze toelatingsperiode.

U hoeft de resultaten voor uw aanvraagformulier niet in Studyinfo.fi te uploaden, omdat de resultaten rechtstreeks vanuit het College van Bestuur bij Tampere University worden ingediend.

Toelatingsresultaten en beroepen

Voor toelatingsgroep I worden de resultaten gepubliceerd in april 2020 en voor toelatingsgroep uiterlijk op 5 juni 2020.

ryser

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampere and Tampere University of Technology merged on January 2019. The new foundation-based Tampere University together with Tampere University of Applied Sciences form a new highe ... Lees meer

The University of Tampere and Tampere University of Technology merged on January 2019. The new foundation-based Tampere University together with Tampere University of Applied Sciences form a new higher education community in Tampere with competitive edges in technology, health and society. Our higher education community is the second largest university community in Finland with our 35 000 students, 50 international degree programmes, 3 500 international students and 1 000 international partnerships. Lees Minder