Bachelor's Degree in Animation & VFX

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het doel van de graad in animatie en visuele effecten (VFX) is om professionals op te leiden op het gebied van animatie, audiovisuele en digitale inhoud. Deze professionals zullen alle verschillende componenten die aanwezig zijn in een entertainmentproductie efficiënt kunnen combineren: de artistieke en creatieve aspecten, de meester van nieuwe digitale technologieën en de managementvaardigheden.

De graad biedt een solide artistiek en creatief kader op het gebied van animatie, introduceert de nieuwste technologische vooruitgang in digitale animatie en biedt een uitgebreid overzicht van de animatiesector en zijn verschillende functies.

Je wordt getraind in de beste faciliteiten om animatie te studeren.

Hier leert u de nieuwste 3D-computeranimatietechnologie, zoals die van Medialab La Salle: een motion capture (MoCap) lab dat het grootste is in Zuid-Europa. Maar als goede animator moet je in brede zin ook tekenen, anatomie, cinematografie leren kennen of de principes van de beweging kennen.

Doelen

Je bent een professional van door de computer gegenereerde 3D-afbeeldingen, visuele effecten en 3D-kunst, en begrijpt de hele productiepijplijn van digitale entertainmentproducten. Vanaf de conceptie tot en met de distributie.

Tijdschema: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur en oefent enkele middagen

Toegangsvereisten

  • Van de middelbare school, als je het universitaire toegangsexamen hebt behaald. (PAU voor de naam in het Spaans)
  • Van een superieure trainingscyclus. (CFGS voor de naam in het Spaans)
  • Als u een bachelordiploma bent begonnen en deze wilt blijven studeren aan La Salle (vlotte overdracht): als u een diploma hebt gestudeerd dat niet officieel is in Spanje, moet u ten minste 30 studiepunten valideren, of de gelijkwaardigheid behalen op uw academische referenties en doe het University Access Exam (PAU) aan de UNED, of accrediteer je studies door de UNED als je van de EHEA komt.
  • Als je in het bezit bent van een universitair diploma.
  • Als je het Universitair Toegangsexamen hebt gedaan voor 25 jaar of voor 45 jaar.
  • Als je een student bent uit de Europese Unie of uit een land dat een internationale overeenkomst heeft die op deze situatie van toepassing kan zijn: je moet voldoen aan de academische vereisten om toegang te krijgen tot de universiteit die het educatieve systeem van het land dat je bestudeert vereist en accrediteert het University Access Exam (PAU) aan de UNED.
  • Bachelorstudenten met een gedeeltelijke of voltooide studie van een buitenlandse universiteit moeten een certificaat van de universiteit in hun land meenemen
  • geeft aan dat hun diploma officieel is in dat land.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Lees meer

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Lees Minder