Bachelor's Degree in Architectuur

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Ervaar een nieuwe manier van leren van architectuur

Aan de La Salle-Ramon Llull University School of Architecture in Barcelona, ons doel is om te reageren op de behoeften van de professionele markt, en daarom hebben we gekozen voor een nieuwe methodologie met als doel onze graden aan te passen aan elke individuele student, het bevorderen van cross -disciplinaire vaardigheden en het verbreden van hun visie en internationale ervaring.

Dankzij de originele aanpak van het programma is elke universitaire ervaring van onze studenten uniek en persoonlijk voor hen. Naarmate ze vorderen in hun studie, kunnen studenten verschillende manieren kiezen om architectuur te verkennen die is aangepast aan hun individuele gevoeligheden.

Leren is gebaseerd op drie pijlers: Design Studio , Technique en Culture .

Ontwerpstudio

Dit is de essentie van interdisciplinair leren en omvat de vakken Workshop , Projecten en Stedenbouw . Deze vakken vinden allemaal plaats in één ruimte op de Campus, waarbij 1e-jaars studenten een ruimte delen met 4e en 5e-jaars studenten, waar ze niet alleen leren door de vakken zelf, maar ook kennis opdoen van hun peers en de projecten die in dezelfde ruimte op een multidisciplinaire manier worden uitgevoerd.

Techniek en cultuur

Studenten leren de precieze techniek die ze nodig hebben om te bouwen terwijl ze een kritische geest toepassen waardoor ze voortdurend kunnen corrigeren en verbeteren.

Rond deze drie belangrijke pijlers van de opleiding worden drie fundamentele punten ontwikkeld die de La Salle-Ramon Llull University School of Architecture echt onderscheiden:

Barcelona als klaslokaal voor onderzoek, analyse en werk. We profiteren van de rijke traditie van de stad als architectonische ruimte. In de tweede cyclus ontwikkelen studenten de Barcelona-eenheid, werkend met echte projecten voor de stad.

De Campus in Barcelona , een unieke, cultureel rijke en multidisciplinaire ruimte. Om uw potentieel te verwerven en optimaal te benutten, worden rond de campus de volgende projecten ontwikkeld:

  • Campusweek: alle eerstejaars studenten van over de hele campus komen samen om vakoverschrijdende teams te vormen
  • Campusoptie: 2e en 3e jaars studenten kiezen een keuzevak uit een andere opleiding op de campus.
  • Campuseenheid: Tijdens de 2e cyclus wordt er interdisciplinair gewerkt samen met andere studenten die het soort werkteams simuleren dat je in de echte wereld tegenkomt.

Internationaal leren en ervaren blijft een van de belangrijkste aandachtspunten van de School of Architecture van La Salle Campus Barcelona. Naast het feit dat je je diploma 100% in het Engels kunt studeren terwijl je je universitaire ervaring deelt met studenten van over de hele wereld, worden er verschillende activiteiten op de campus uitgevoerd om studenten in staat te stellen deze wereldwijde visie te leren en te internaliseren. Er zijn drie internationale stages in de hele opleiding:

  • 1e jaar: kennismakingsreis om architectuur te verkennen. Het doel van deze eerste reis is dat studenten Architectuur leren ervaren, anders naar hun omgeving kijken en hun analytische en kritische geest beginnen op te bouwen.
  • Tijdens het 2e / 3e jaar gaan studenten op reis naar een Europese stad waar echte projecten, workshops en bezoeken worden ontwikkeld.
  • De reis in het 4e / 5e jaar is een persoonlijke reis op basis van de eenheden die in de tweede cyclus zijn gekozen. De bestemmingen zijn gerelateerd aan de keuzes van modules gemaakt door elk van de studenten.

Bovendien kunnen stages gedurende de hele opleiding worden gevolgd bij internationale architecturale studio's.

International Visiting professor: We ontvangen internationaal erkende docenten die lesgeven in de tweede cyclus en masterclasses aanbieden aan studenten van de eerste cyclus.

Een methodologie geïnspireerd door toonaangevende Europese architectuuruniversiteiten die ons uniek maakt.

Met de graad in Architectuurstudies aan de La Salle Ramon Llull University , heb je het officiële universitaire diploma dat vereist is om de Master's Degree in Architectuur te behalen en kwalificeer je je om als architect te oefenen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Lees meer

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Lees Minder