Bachelor's Degree in Digital Business, Design en innovatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De graad in Digital Business, Design and Innovation is uniek in Spanje en is ontworpen door La Salle Campus Barcelona met de medewerking van de incubator van het technologiebedrijf in La Salle Technova, en biedt een uitgebreide ervaring in ondernemerschap en digitaal zakendoen.

Deze officiële 3-jarige opleiding wordt 100% in het Engels gegeven en is ontworpen om de persoonlijke projecten van elke student op het gebied van ondernemerschap en innovatie te versnellen of om hen voor te bereiden om deel uit te maken van een groter project of een geconsolideerde start-up.

Dit zijn enkele van de onderscheidende kenmerken van ons diploma in Digital Business, Design en Innovation:

 • Je kunt kiezen uit een van de volgende twee specialisaties: Met de ' Digital Entrepreneurship Track ' kun je je eigen bedrijf oprichten terwijl je studeert, en je afstudeerproject zal de levensvatbaarheid van je plan onderzoeken en kijken naar het bereiken van je eerste klanten. De Innovation Track is ontworpen voor digitale innovators die hun kennis willen toepassen in start-ups, grote bedrijven of adviesbureaus. Je afstudeerproject lost een uitdaging op die door een geconsolideerd bedrijf of een start-up wordt gesteld en implementeert je oplossing binnen dat bedrijf. Ben jij klaar voor de uitdaging?
 • Persoonlijke projecten met mentoring en coaching: parallel aan de academische modules test u uw interesses door middel van projecten buiten de klas. Om je te ondersteunen in dit project, heb je master mentorsessies met goeroes uit verschillende vakgebieden en mentoren die succesvolle professionals zijn, die je helpen je project te realiseren. Je hebt ook toegang tot professionele coaching sessies om je voor te bereiden om een Business Leader te zijn en teams te managen.
 • Internationale ervaringen: de graad wordt 100% in het Engels gegeven en op de campus werken onze studenten in een internationale omgeving in multiculturele teams met verschillende groepen bestaande uit studenten van verschillende afdelingen. Studiereizen naar Silicon Valley en Azië, en een wereldwijd uitwisselingsprogramma waar je de belangrijkste zakencentra van de wereld, hun technologieparken kunt bezoeken en andere culturen kunt leren kennen terwijl je inspiratie opdoet voor je project.
 • Toegang tot startkapitaal: bij La Salle geloven we in onze studenten. Studenten ervaren de realiteit van het in de praktijk brengen van een bedrijfsidee en de mogelijkheid om zelfs tijdens hun studie een bedrijf te starten. We weten echter dat dit niet altijd gemakkelijk is. Bij La Salle helpen we u om financiering voor uw project te vinden via ons Business Angels-netwerk.
 • Learning by Challenge Methodology: onze studenten krijgen de kans om ons Digital Business Lab te gebruiken om hun ideeën te creëren en de uitdagingen van leraren op te lossen, terwijl ze deelnemen aan activiteiten in andere contexten (workshops, evenementen, bezoeken aan inspirerende bedrijven, enz.). We geloven dat de rol van de leerling is om zijn eigen leerproces te leiden door te debatteren, hun ideeën te verdedigen en de inhoud van elke cursus toe te passen op hun verschillende projecten.

together now

Voor de graad in Digital Business, Design and Innovation zijn we op zoek naar kandidaten met:

 • Bedrijfskennis: je had bedrijfsgerelateerde vakken op de middelbare school of gelijkwaardig moeten studeren. Social Baccalaureate in Spanje is een goede optie om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent op dit nieuwe avontuur.
 • Een ondernemersmentaliteit: je moet een combinatie hebben van creativiteit en innovatie, zeer proactief en gemotiveerd zijn, en in staat zijn om een record van ondernemend gedrag in het verleden te bewijzen. Heeft u een website of blog gemaakt? Heb je een YouTube-kanaal? Blaast je Instagram-account op? We zijn op zoek naar mensen die dingen mogelijk maken en tot verandering leiden.
 • Enthousiast over de wereld van start-ups: je moet een fervent volgeling zijn van de wereld van start-ups, toonaangevende ondernemers en geïnteresseerd zijn in wat er internationaal gebeurt in deze snel evoluerende omgeving.
 • Creatief vertrouwen: je moet in staat zijn om je ideeën te ontwikkelen in onzekere en vluchtige situaties en om te gaan met experimentele, zeer innovatieve processen. Je moet uit je comfortzone kunnen komen, in feite zou je graag uit je comfortzone moeten komen!
 • Passie voor technologie: je moet een diepgaande interesse hebben in nieuwe technologieën en hoe ze de zakelijke omgeving veranderen.
 • Digitale transformatie: je moet nieuwsgierig zijn naar hoe bedrijven reageren op de uitdaging van de digitalisering en hoe bedrijven de kansen die het biedt kunnen omarmen.

Je maakt deel uit van een generatie die zal leiden naar het volgende tijdperk van digitale transformatie.

Goals

Wat krijg je van deze graad, die uniek is in Spanje? Uniek omdat het u de kans biedt om uw persoonlijke projecten in de praktijk te brengen, zelfs als u een officieel diploma studeert, in slechts 3 jaar.

 1. De vaardigheden die je nodig hebt om je eigen bedrijf op te richten of een innovatieafdeling binnen een organisatie te leiden. Denken als een ondernemer is cruciaal bij het uitvoeren van innovatieve projecten. De elementen van een ondernemersmentaliteit zijn onder meer opzettelijke nieuwsgierigheid, een bias naar actie, zelfgestuurd leren en creatief vertrouwen.
 2. De ervaring van deelname aan de oprichting van een bedrijf. Of je nu je eigen bedrijf opzet of lid wordt van een team van ondernemers in een grote organisatie, je hebt het merchandisingbedrijf van La Salle tijdens je studie geleid. Je leert hoe je de financiën van een e-commerce beheert, hoe je een overtuigend online marketingplan ontwerpt, hoe je gegevens analyseert voor marktinformatie en meer verkoopt, en hoe e-commerce logistiek werkt. Deze ervaring helpt u bij het oplossen van elk probleem dat u tegenkomt in de online omgeving.
 3. We ontwikkelen uw zakelijke vaardigheden. Door methodologieën zoals Design Thinking, Lean Startup en Agile Development (SCRUM) met behulp van echte projecten, leert u vanaf het begin projecten te ontwikkelen en initiatieven te creëren. De vaardigheden die u ontwikkelt, zijn onder meer IT- en computervaardigheden, strategische vaardigheden, digitale en niet-digitale marketing, gegevensbeheer, innovatie, bedrijfsconcepten, creativiteit en planningstechnieken en vele andere.
 4. We ontwikkelen je vaardigheden als persoon. Deze opleiding leidt je op om waardevolle bijdragen te leveren en je bedrijf of start-up te onderscheiden van de rest. Dit programma biedt studenten vaardigheden zoals leiderschap, concurrentievermogen, visie, creativiteit, positiviteit, persoonlijk merkbeheer, strategie, netwerken en besluitvorming, wat betekent dat je een van de leiders wordt die een verschil maakt binnen bedrijven, gemeenschappen en de samenleving in het algemeen door het ontwikkelen van innovatieve ideeën die het leven van mensen kunnen veranderen.
 5. We ontwikkelen uw vermogen om wereldwijde projecten te creëren en te laten groeien, zodat u zich maximaal kunt aanpassen aan veranderingen en een impact op de samenleving kunt hebben. Je neemt deel aan evenementen zoals 4YFN, hackathons, ideeënwedstrijden en allerlei soorten conferenties. Je neemt deel aan de organisatie van sommige van deze evenementen, bij andere doe je mee als lid.

teach me senpai

Methodologie

Een nieuwe methodologie is geboren: leren door een uitdaging. Op uitdagingen gebaseerde projecten bieden studenten de mogelijkheid om wat ze leren in realtime toe te passen.

 • Methodologie in de klas: actieve leerling. In plaats van anderhalf uur naar een lezing te luisteren, verplaatsen studenten zich door de klas, debatteren ze, helpen ze hun klasgenoten en passen ze de cursusinhoud vooral toe op hun projecten.
 • Focus op de nieuwste technologieën: naar het voorbeeld van Singularity University geloven we dat de krachtigste manier om 's werelds grootste uitdagingen op te lossen, de toepassing van exponentiële technologieën is. Op La Salle Campus Barcelona werken we in multidisciplinaire teams, zij aan zij met bedrijven, om uitdagingen op te lossen.

We willen een globale denkvisie leren over zaken doen en het vermogen om over de hele wereld te werken.

De graad in Digital Business, Design and Innovation heeft verschillende internationale elementen:

 • Hoogleraren van vele nationaliteiten en met ervaring in het buitenland.
 • Bezoeken aan andere landen tijdens de opleiding om te ervaren hoe je werkt in andere gebieden en culturen, in Europa, de VS en Azië.
 • Mogelijkheid om een semester in het buitenland te doen aan een andere universiteit.

Op La Salle Campus Barcelona draait het ondernemersecosysteem rond Technova, een van de beste startup-accelerators in Spanje. Studenten kunnen profiteren van studeren aan een universiteit met een technologie- en innovatiepark op de campus, waar ze stage kunnen lopen of kunnen deelnemen aan projecten zoals Technova Young.

Carrièremogelijkheden

De huidige samenleving vereist professionals met digitale vaardigheden, leiderschap en creativiteit, en het creëren van een eigen bedrijf is niet de enige carrièremogelijkheid voor studenten van deze graad. Solide zakelijk inzicht, initiatief en innovatie staan bij de meeste organisaties hoog in het vaandel.

Dit zijn enkele van de carrièremogelijkheden die voor u open staan:

 • CEO van je eigen startup, ondernemer en oprichter van nieuwe bedrijven. We wijzen de weg en bieden advies, contacten, financiering en helpen studenten in het algemeen om alles te ontdekken wat ze nodig hebben om te beginnen en te groeien.
 • Intra-ondernemer bij een geconsolideerd bedrijf - bedrijfsontwikkeling. De tools en technieken die we tijdens de opleiding behandelen, gecombineerd met de eigen creativiteit en gedrevenheid van de student, vormen de noodzakelijke basis voor het leiden van innovatieprogramma's bij gevestigde bedrijven.
 • Digitale projectadviseur. Consulting is een geweldige manier om betrokken te raken bij veel digitale projecten en meer te leren over verschillende kennisgebieden of bedrijfstakken, en elk nieuw project vertegenwoordigt een geheel nieuwe uitdaging en kans.
 • Professioneel bij een geconsolideerde startup. Een uitstekende manier om het leven bij een start-up te ervaren, is door te werken bij een bedrijf dat al gevestigd is voordat je de sprong met je eigen start-up maakt.
 • Digital Transformer - Innovation Manager. Om te overleven in de wereld van vandaag, moeten bedrijven al hun processen digitaliseren. Een goed carrièrepad voor afgestudeerden van deze graad zal zijn om de digitale transformatie te leiden bij bedrijven die proberen het tempo van de veranderende wereld bij te houden, of die een nieuw tijdperk van digitale verandering binnen hun organisaties willen beginnen.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Lees meer

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Lees Minder