Bachelor's Degree in Global Humanities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De graad in Global Humanities heeft tot doel studenten kennis en competenties te bieden op het gebied van geesteswetenschappen en sociale wetenschappen met een mondiaal en transcultureel perspectief. Het wordt gekenmerkt door flexibele curricula, zorgvuldig gepland en ontworpen om de interdisciplinaire en complementaire structuur van de studieplannen te behouden. De curricula zijn georganiseerd rond de volgende disciplines: geschiedenis, sociologie, antropologie, kunst, literatuur, rechten, economie, psychologie, gezondheid.

books, bookstore, book

De graad staat open voor Italiaanse en internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen en uitbreiden van hun kennis over de complexe historische processen die de wereldwijde transformatie van hedendaagse samenlevingen beïnvloeden; over de historische en culturele studies in een vernieuwd transnationaal perspectief; over de geschiedenis van religies, antropologie, sociologie, wereldwijde gezondheid, juridische studies en politieke wetenschappen.

De graad bereidt afgestudeerden voor om te werken in sociale en culturele instellingen, zowel openbaar als privé; in agentschappen en verenigingen die actief zijn in de sector van culturele bemiddeling, gastvrijheid, sociaal beleid en cultuurpolitiek; recht en volksgezondheid; culturele relaties en sociale psychologie; humanitaire organisaties en verenigingen zonder winstoogmerk.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

With over 700 years of history, 113,500 students, 3,300 teachers and 2,000 employees, technicians and librarians, in addition to 1,800 administrative staff in university hospitals, Sapienza is the fir ... Lees meer

With over 700 years of history, 113,500 students, 3,300 teachers and 2,000 employees, technicians and librarians, in addition to 1,800 administrative staff in university hospitals, Sapienza is the first university in Europe. Our mission is to contribute to the development of a knowledge society through research, excellence, quality education and international cooperation. Lees Minder