Bachelor's Degree in International Business (IB)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de handelswetenschappen

210 ECTS cr
Intake 40
Campus: Satamakatu 26, Rauma
Studies duren: 3,5-4 jaar

Belangrijke data

Toepassingstermijn: 13 maart - 3 april 2019
Toelatingsexamen: online toelatingsexamens
Studies beginnen: herfst 2019

Zakelijke vaardigheden en professionele competentie

Het IB-programma bereidt je voor op een breed scala van taken in de internationale zakelijke omgeving. U kunt alle noodzakelijke handelingen in de toeleveringsketen van grondstofleverancier tot de eindconsument uitvoeren. Je krijgt competentie in internationaal zakendoen met de focus op Marketing Logistics, Distribution Management, Business Analysis en Service Design.

Carrièremogelijkheden

Na het afstuderen kun je bijvoorbeeld werken als marketing- en inkoopmanager, import- en exportassistent of controller in een internationaal bedrijf.

Bekijk een webinar over het programma International Business

Veelzijdige en internationale campus

  • Studiecentrum voor offshore-technologie, internationale handel en logistiek.
  • 1500 studenten
  • Gediversifieerd: bedrijfsleven, gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, zeevaart, technologie
  • Internationaal: bachelor- en masteropleidingen in het Engels, ongeveer 150 internationale studenten per jaar

De onderwerpen van de studies omvatten bijvoorbeeld:

  • handel, ondernemerschap en handel in een internationale omgeving
  • internationale marketing
  • boekhouding en financiën
  • interculturele communicatie
  • Engelse (zakelijke) communicatie en vreemde talen
  • U kunt zich specialiseren op het gebied van Supply Chain Management of Service Design.

De leeromgeving is gebaseerd op de innovatieve leeromgevingen inclusief probleemgestuurd leren en coachen: u zult in internationale groepen werken aan cases uit de praktijk en uiteindelijk groepsoplossingen presenteren aan bedrijven in de echte wereld. Ook speelt digitalisering een belangrijke rol in de studies. Uw informatievaardigheden en communicatievaardigheden zullen evolueren en u zult uw probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen binnen multiculturele teams en netwerken. Omdat de Satakunta University of Applied Sciences jaarlijks veel uitwisselingsstudenten verwelkomt, kunnen we internationalisering zowel thuis als tijdens de studie of werkperiode van een student in het buitenland garanderen.

Projecten en proefschrift

Tijdens je studie, zal je je leren toepassen in projecten voor lokale en internationale bedrijven. Het IB-programma heeft een lange traditie in gezamenlijke projecten met onze partneruniversiteiten in Duitsland (Hochschule Ludwigshafen) en de VS (College of Charleston).

In het proefschrift toont de student zijn of haar vermogen om zijn of haar kennis en vaardigheden toe te passen in praktische expert-taken met betrekking tot professionele studies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Lees meer

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Lees Minder
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Meer Minder