Lees de Officiële Beschrijving

Studeren in de Bachelor's Degree in International Business geeft je inzicht in de wereldwijde problemen en bereidt je daarom voor op diverse zakelijke kansen. Het programma is erop gericht de studenten de vitale vaardigheden te bieden die nodig zijn om te werken in expertposities in kleine en middelgrote bedrijven die betrokken zijn bij internationale zaken. De mogelijkheid om samen met studenten uit verschillende landen en culturen te studeren, bouwt je cross-culturele communicatie en people skills op voor succes in een moderne zakenwereld.

Na het behalen van de vereiste 210 credits binnen drie en een half jaar, krijgen afgestudeerden een Bachelor of Business Administration. De instructietaal in dit programma is Engels. Met persoonlijke studieplanning en toewijding is het ook mogelijk om het diploma af te maken in een kortere tijd dan de officiële 3,5 jaar.

Structuur van het programma

Basisstudies verschaffen de student de basisinformatie die nodig is om de fundamentele processen van de bedrijfsvoering te begrijpen. Professionele studies omvatten speciale studiemodules die verschillende gebieden van internationale bedrijfsactiviteiten bestrijken. Deze studies benadrukken het kader en de strategieën van internationaal zakendoen, internationaal management en communicatieve vaardigheden, met de nadruk op internationale marketing in een moderne, gedigitaliseerde omgeving. Verdere specialisatiestudies en gratiskeuzestudies bieden de student de mogelijkheid om kennis te verdiepen en uit te breiden met betrekking tot zijn / haar eigen professionele veld.

Een essentieel onderdeel van de opleiding is ook een praktische trainingsperiode van 5 maanden die u de mogelijkheid biedt verworven theorie in de praktijk toe te passen. De praktische training kan in Finland of in het buitenland worden volbracht. Tegen het einde van je studie, voltooi je ook een scriptie in de vorm van projectwerk, onderzoekswerk of toegepast onderzoek. Het doel van het proefschrift is om aan te tonen dat u in staat bent om de tijdens uw studie verworven kennis en vaardigheden toe te passen.

Afgestudeerden van het International Business Program zullen kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan functies, van zelfstandig zijn tot werken in management, planning en ontwikkelingsposten binnen projecten, verkoop en marketing in zowel de private als de publieke sector.

Theorie en praktijk gecombineerd

Studeren aan een hogeschool in Finland is praktisch georiënteerd. De studies in het International Business-programma omvatten lezingen en seminars om de theoretische achtergrond voor de onderwerpen te bieden, maar ook veel groepswerk, projectwerk en presentaties om de theorie in de praktijk toe te passen. De studenten zullen deelnemen aan real-life zakelijke projecten en ook bij het regelen van verschillende soorten evenementen binnen verschillende cursussen.

Kansen voor studentenuitwisseling

Als student aan de Kajaani University of Applied Sciences kun je een deel van je studie en / of praktijkopleiding in het buitenland afronden met behulp van ons uitgebreide netwerk van partners. Een uitwisselingsperiode in het buitenland kan worden gebruikt om uw specialisatiegebied binnen de studies te verbreden. De studenten kunnen financiële steun ontvangen van KAMK voor hun studentenuitwisseling. Het is ook mogelijk om een ​​double degree te behalen bij een partneruniversiteit in Duitsland door een deel van de studies in Duitsland af te ronden.

Opleiding te volgen in:
Engels
Kajaani University of Applied Sciences

Zie 3 andere vakken van Kajaani University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
6,000 EUR
Collegegeld voor niet-EU-burgers
Deadline
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Dec. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019
Einddatum
Dec. 31, 2022