Bachelor's Degree in International Computer Engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Met deze nieuwe opleiding kun je deel uitmaken van een nieuwe generatie informatica-ingenieurs die in een wereldwijde omgeving kunnen werken en de digitale revolutie kunnen leiden: "altijd, overal en overal".

Je werkt met de nieuwste technologieën en producten, ontwerpt, implementeert en onderhoudt IT-systemen op internationale schaal en biedt oplossingen voor problemen die zowel nationale als multinationale ondernemingen uitdagen.

We leiden je op tot ingenieur die een actief onderdeel vormt van de revolutie in cloud computing, big data management en kunstmatige intelligentie.

Goals

Deze nieuwe graad in computertechniek voldoet aan het nieuwe bedrijfsmodel en de opkomende behoeften van de sector. Je bent klaar om te werken in de toonaangevende multinationals van de wereldwijde wereld van morgen in elk deel van de wereld en zult een hoge mate van inzetbaarheid genieten. In dit Degree-programma zul je een zeer praktische benadering van methodologische, technische en technologische vragen volgen. U zult zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de huidige marktbehoeften op het gebied van mobiele applicaties, webontwikkeling, systeembeheer, technische ondersteuning en digitale marketing. Tijdens je opleiding ontvang je persoonlijke begeleiding van een tutor. De groepsgrootte is klein en studenten krijgen 100% les op maat, zowel in de klas als daarbuiten.

methodieken

 • "Leren door uitdaging"
 • Innovatieve en toegepaste methodologie.
 • Kleine groepen en persoonlijk onderwijs.
 • De methodiek was gericht op de professionele wereld.
 • Werk in echte projecten en echte bedrijven.
 • De technologie binnen de klas.

132812_pexels-photo-2058128.jpeg

Carrièremogelijkheden

Met de graad in Computer Engineering kun je je professioneel ontwikkelen op verschillende gebieden en in elke sector van economische activiteit, zoals:

 • Ontwikkelaar van softwareoplossingen: softwareontwikkelaar, ontwikkelaar van mobiele applicaties of ontwikkelaar van weboplossingen.
 • Beheer en onderhoud van informatietechnologie: systeembeheerder, databasebeheerder, TIC-ondersteuningstechnicus of technicus in digitale marketing.
 • Architecturen en kwaliteit: softwarearchitect, Cloudsysteemarchitect, Software Quality Testing, Digital Security of TIC Auditor.
 • Extraction of Knowledge: Expert in Big Data, Data Scientist, Analytics Consultant, een analist in Business Intelligence, Digital Analyst.
 • Manager en Projectmanager: Projectmanager, ICT-manager, Scrum Master of Product Owner.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Lees meer

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Lees Minder