Bachelor's Degree in Logistics

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

240 ECTS cr
Inname 20
Online- en afstandsstudies
Studies duren: 3-4 jaar

Belangrijke data

Toepassingstermijn: 13 maart - 3 april 2019
Toelatingsexamen: online toelatingsexamens
Studies beginnen: herfst 2019

Solliciteer op Studyinfo.fi

Solliciteren vindt online plaats in de Studyinfo-service:

Bachelor in de ingenieurswetenschappen, logistiek, afstandsstudies, Rauma

Online toelatingsexamens 2019

Het toelatingsexamen bestaat alleen uit een schriftelijk online examen.

Om te slagen voor het online examen en beschikbaar te zijn voor selectie van de student, moet de kandidaat minimaal 30 punten halen uit de maximum 100 punten. De studenten worden geselecteerd uit de aanvragers die slagen voor het examen, in volgorde van ontvangen punten.

Online onderzoek meet de leervaardigheden van de sollicitant, logische vaardigheden, wiskundige vaardigheden en begrip van geschreven Engels. Elke aanvrager heeft 2 uur om het examen te voltooien nadat hij is gestart.

Logistiek management

Wil je een diploma behalen dat je zowel technische vaardigheden als een goed begrip van de logistiek biedt? Wil je studeren in het Engels en flexibel studeren in je eigen tijd? Onze studies in logistiek worden aangeboden via afstandsonderwijs en online lesgeven met slechts een handvol dagen wanneer je op de campus aanwezig moet zijn.

Studies in Logistics Engineering omvatten externe en uitgaande logistiek, waaronder transporttechnologie en distributiebeheer, evenals inkomende en interne logistiek met betrekking tot sourcing, materiaalbeheer en productie. Je studeert af als Bachelor of Engineering.

SAMK-studenten worden aangenomen

Bachelors of Engineering hebben een breed scala aan loopbaantrajecten. Afstudeerders vinden werk in verschillende industrieën, van de metaal- of scheepvaartindustrie tot verschillende dienstverlenende industrieën.

Bekijk een webinar over het programma Logistiek

Je zult winnen tijdens de studies

Combinatie van technische vaardigheden en begrip van logistiek management. Je krijgt ook een theoretisch inzicht in engineering en een analytische benadering van werk.

Bachelor's thesis

In het proefschrift laat je zien dat je in staat bent om je kennis en vaardigheden toe te passen in praktische expert taken gerelateerd aan de professionele studies.

Bestudeer regelingen

We bieden technische studies via afstandsonderwijs, waardoor je de mogelijkheid hebt om flexibel in je eigen tijd te studeren. Je studeert en communiceert in een wereldwijd netwerk van studenten en docenten. De studies omvatten ook contactonderwijsdagen die online zullen plaatsvinden. Daarnaast moet je ongeveer een week per semester in Rauma aanwezig zijn.

We verwachten dat je het hebt

  • voortgezet onderwijs.
  • vermogen om te communiceren, lezen en genereren van teksten in het Engels.
  • goed functionerende internettoegang en een pc.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Lees meer

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Lees Minder
Pori , Pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Finland Online + 5 Meer Minder