Bachelor's Degree in Management of Business & Technology

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Met de Degree in Management of Business & Technology krijg je training in bedrijfskunde en verwerf je een profiel dat erg gewild is bij hedendaagse bedrijven. Internationaliteit, globaliteit, technologie, innovatie, creativiteit, ondernemerschap, ethiek en mensen- en teammanagement vormen de kern van deze opleiding en vormen de basis waarop we je persoonlijke kwaliteiten en professionele vaardigheden ontwikkelen.

 • De graad in management van bedrijven en technologie biedt u alle kennis die u nodig hebt om concurrerend te zijn in een wereldwijde zakelijke omgeving.
 • Je studeert op een campus waar het bedrijfsleven, de nieuwste beschikbare technologie en een bedrijfsincubator worden gecombineerd om studenten inzicht te geven in alles wat technologie ons kan bieden.
 • Je lessen vinden plaats in kleine groepen bestaande uit studenten en docenten van meer dan 60 nationaliteiten; daardoor doe je een multiculturele ervaring op die je voorbereidt op de realiteit die een activiteit zoals het management van internationale bedrijven met zich meebrengt.
 • Je beleeft internationale ervaringen, zoals reizen naar Shanghai (in je eerste jaar) en San Francisco (in je tweede jaar); deelname aan het in New York gevestigde National Model United Nations-project; studiereizen naar Londen (Sports Management), Brussel, Parijs en Frankfurt (Digital Economy).
 • Je kunt genieten van een breed uitwisselingsprogramma en een of twee semesters in het buitenland studeren in de volgende landen: de Verenigde Staten van Amerika, Australië, China, Duitsland, Nederland, Argentinië, het Verenigd Koninkrijk, Colombia, Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Deze graad kan uitsluitend in het Engels worden gevolgd of in zowel Spaans als Engels.

Op deze opleiding kun je je specialiseren in:

 • Digitale economie
 • Digitaal ondernemen
 • Digitale marketing
 • Sportmanagement
 • Sociale media

Business time

Goals

Na het behalen van deze graad ben je bereid deel uit te maken van een nieuwe generatie bedrijfsmanagers. Je bent gekwalificeerd om:

 • Pas uw kennis effectief toe en ben in staat om problemen in uw vakgebied op te sporen, te ontwikkelen en op te lossen door middel van effectieve besluitvormings- en managementstrategieën.
 • Verzamel en interpreteer de relevante gegevens om beslissingen te nemen die sociale, wetenschappelijke of ethische overwegingen weerspiegelen.
 • Presenteer informatie, ideeën, problemen en oplossingen voor zowel gespecialiseerd als niet-gespecialiseerd publiek.
 • Ontwikkel de leervaardigheden die nodig zijn om verdere studies met een hoge mate van autonomie uit te voeren.

methodieken

Leren op het gebied van management en business & technologie is gebaseerd op La Salle's dynamische methodologie. De belangrijkste punten zijn:

 • Onze leermethode Challenge by Challenge
 • Empowerment van kennis, vaardigheden en tools
 • Internationalisering en globalisering
 • Technologie als sleutel tot leren

Leren door uitdaging
De theorie zal continu worden toegepast op echte praktische realiteiten - managementcases, projecten met bedrijven, bedrijfssimulaties, probleemoplossing-. Je analyseert ook bestaande theorieën om een diep begrip van de zakenwereld te ontwikkelen.

Kennis, vaardigheden en tools
Je krijgt een praktische leerbenadering waarmee je kennis kunt ontwikkelen, maar ook persoonlijke en professionele vaardigheden. Je bereidt je voor om een professionele carrière te beginnen in een snel veranderende internationale zakelijke omgeving. Teamwork, leiderschap en communicatieve vaardigheden, praktisch gebruik van tools (voor het maken en beheren van databases, webontwikkeling, contentbeheer van sociale mediakanalen, IT-systemen of voor ontwerp en beheer van mobiele applicaties), zullen van fundamenteel belang zijn tijdens uw leerproces.

Internationaal per definitie
Internationalisering is een van onze kenmerken, dus ons programma is ontworpen en beheerd door een internationaal team van docenten. Je hebt een cultureel diverse cam-pus-ervaring met meer dan 40 nationaliteiten en docenten van over de hele wereld. Bij La Salle begrijpen we dat studenten internationale ervaringen moeten hebben om als persoon te groeien, en daarom bieden we je een reeks kansen (verblijven in Shanghai en San Francisco en het modelproject van de Verenigde Naties in de stad New York) ) waarmee je verschillende programma's kunt doen in Londen, Parijs, Brussel, Frankfurt, Australië, China of Latijns-Amerika.

Het belang van technologie
Deze opleiding combineert de wereld van technologie en business. Bedrijven, economieën en onze samenlevingen veranderen snel door technologie. Hierdoor begrijpen we dat zakelijke studenten het belang van technologie moeten begrijpen en hoe ze deze moeten managen om nieuwe kansen te ontwikkelen. We bereiden je voor op de toekomst, zodat je voorbereid bent op verandering en onzekerheid, en kunt profiteren van het potentieel van technologie om onze samenleving een betere plek te maken.

If you use this photo, I would be very appreciative if you would please credit in the caption or meta to "www.useproof.com".

Carrièremogelijkheden

De Degree of Management of Business & Technology biedt u een solide praktische en theoretische basis in internationaal bedrijfsbeheer. Na afronding van het programma heeft u zowel een internationale visie als waardevol ondernemend en innovatief inzicht in bedrijfsbeheer verworven.

Je hebt een profiel dat je een breed scala aan mogelijkheden biedt:

 • Je bent bereid om de arbeidsmarkt te betreden en een managementrol te vervullen in elk van de functionele gebieden van een bedrijf, ongeacht de branche of sector.
 • Je bent een sterke kandidaat voor functies in financiën, marketingmanagement, operations, human resources, technologie- en innovatiebeheer of projectmanagement.
 • Dankzij je internationale profiel ga je werken in multiculturele werkomgevingen. Met ad-hocvaardigheden, waaronder communicatie, teamwerk, leiderschap, planning, organisatie en analytische vaardigheden, kunt u snel leren en ontwikkelen in de context van de organisatie.
 • Je bent bereid om ondernemende projecten te starten en een eigen bedrijf te starten (start-up).
 • Enkele van de mogelijke carrièremogelijkheden zijn onder meer Digital Business Development Manager / BizDev, Digital Product Manager, Product Manager, Monetization Analyst, Online Reputation Manager, Community Manager, Digital assets, Digital Business Analyst en startups, Consumer Analyst / digitaal publiek, BB Source Manager: Big Data, App Marketing Analyst, Account Manager en Account Manager, eCommerce Analyst, Marketing Analyst Online, Digital Campaign Manager, SEM Campaign Manager, SEO: Opticien voor zoekpositionering, Brand Manager, Trend Analyst, Startup Founder, Junior consultant, Financial Analyst ( junior), Event Manager, Customer Service Manager, Sales Manager en Marketing Activation Manager.

Academische kansen

 • Ook heb je toegang tot universitaire masteropleidingen van buitenlandse universiteiten. Oud-studenten gingen door met het volgen van masters aan universiteiten zoals Standford University, London School of Economics, IESE, University of Warwick, Nanyang Technological University Singapore, onder anderen.
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Lees meer

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Lees Minder