Bachelor's Degree in Sport en Leisure Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Tijdens de studies in de Bachelor's Degree in Sports and Leisure Management aan de Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) leer je commerciële sport- en vrijetijdsdiensten te creëren, producten en evenementen te implementeren, KAMK geven en lichaamsbeweging en voedingsadvies te geven. De studies in deze graad omvatten onderwerpen als sport- en bewegingsinstructie, coaching en uithoudings- en krachttraining, evenals sporttoerisme en sportmanagement en leiderschap.

Kajaani University of Applied Sciences bevordert een geïndividualiseerde benadering van onderwijs en biedt haar studentenbasis een één-op-één omgeving waar ze relaties kunnen ontwikkelen met zowel docenten als leeftijdsgenoten. De kleine stadse omgeving van onze faciliteiten stelt ons in staat om geïndividualiseerde onderwijspaden te creëren die op maat zijn gemaakt voor de toekomstige loopbaanwensen van studenten. Studenten kunnen kiezen tussen verschillende specialisaties, waaronder arctische sport en toerisme, evenementenbeheer of digitale marketing om hun gepersonaliseerde academische pad te ontwikkelen.

Je kunt je specialisatie ook kiezen door naar het buitenland te gaan in een van onze vele partneruniversiteiten en te profiteren van hun expertise, bijvoorbeeld in sportcoaching, gezondheidsbevordering of zaken doen.

Afgestudeerden van onze graad vinden werk in zowel instructie en coaching als administratie en management in sportverenigingen, clubs en sportscholen. Ze beschikken ook over de kennis die nodig is om hun eigen sport- en vrijetijdsbedrijf op te zetten en te runnen. Daarnaast hebben afgestudeerden van onze graad een solide basis om hun studie voort te zetten in het brede veld van sport en vrijetijdsmanagement.

Sporten bij KAMK

De leeromgeving bij KAMK stimuleert actief het bereiken van de gestelde doelstelling door een programma te bieden dat zowel responsief als flexibel is op de behoeften van studenten. Vanwege de aard van het programma zijn de leerstrategieën die worden gebruikt om de doelstellingen te bereiken gevarieerd; afhankelijk van het onderwerp kunnen ze zijn: lezingen, PE-demonstraties, seminars, individuele tutorials, workshops, case study, groepswerk, projectwerk en onderzoek. Interactief leren, teamgebaseerde cursussen en sessies in kleine groepen vormen een belangrijk onderdeel van het leerproces van de bacheloropleiding sport- en vrijetijdsmanagement. Ook wordt de studenten vaak de mogelijkheid geboden om mee te doen aan het lokaal plannen en organiseren van verschillende evenementen. Deelnemen aan real-life evenementen en projecten biedt studenten de mogelijkheid om de vaardigheden die ze in theorie hebben geleerd te oefenen en om zich voor te bereiden op het beroepsleven. Een van de meest populaire sportresorts van het hele jaar door in het binnenland, Vuokatti, ligt op slechts 30 km afstand.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’r ... Lees meer

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’re interested in taking advantage of the famous Finnish education, you can choose to study International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management or Adventure Tourism at KAMK. Lees Minder