Tijdens de studies in de bacheloropleiding Sport en Leisure Management aan de Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) leer je commerciële sport- en recreatiediensten te ontwikkelen, producten en evenementen te implementeren, KAMK geven en oefeningen op het gebied van beweging en voeding te geven. De studies in deze graad omvatten onderwerpen zoals sport- en bewegingsinstructie, coaching en uithoudings- en krachttraining alsook activiteitstoerisme en -welzijn.

Vergroot en verdiep je professionele sportcompetentie met verdere specialisatiestudies (30 ECTS), waar je commerciële diensten voor sport kunt bestuderen, exergaming (= oefening en gamen gecombineerd), avontuurtoerisme of sportcoaching, naast andere gespecialiseerde onderwerpen. Je kunt dit pakket ook in het buitenland behalen in een van onze vele partneruniversiteiten en profiteren van hun expertise, bijvoorbeeld in sportcoaching, gezondheidsbevordering of zaken doen.

Afgestudeerden van onze graad vinden werk in zowel instructie en coaching als administratie en management in sportverenigingen, clubs en sportscholen. Ze beschikken ook over de kennis die nodig is om hun eigen sport- en vrijetijdsbedrijf op te zetten en te runnen. Daarnaast hebben afgestudeerden van onze graad een solide basis om hun studie voort te zetten in het brede veld van sport en vrijetijdsmanagement.

Sporten bij KAMK

De leeromgeving bij KAMK moedigt actief aan om het gestelde doel te bereiken door een programma te bieden dat zowel ontvankelijk als flexibel is voor de behoeften van studenten. Vanwege de aard van het programma, zijn de leerstrategieën die worden gebruikt om de doelstellingen te bereiken, gevarieerd; afhankelijk van het onderwerp dat ze kunnen bevatten: hoorcolleges, PE-demonstraties, seminars, individuele tutorials, workshops, case study, groepswerk, projectwerk en onderzoek. Interactief leren, teamwork en kleine groepssessies vormen een belangrijk onderdeel van het leerproces van de bachelor in sport en vrijetijdsbesteding. De studenten krijgen ook vaak de mogelijkheid om lokaal deel te nemen aan het plannen en arrangeren van verschillende evenementen. Deelname aan real-life evenementen en projecten biedt studenten de mogelijkheid om de vaardigheden die ze hebben geleerd in theorie te oefenen en om zich voor te bereiden op het werkende leven.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Kajaani University of Applied Sciences

Zie 3 andere vakken van Kajaani University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 12, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
6,000 EUR
Niet-EU-burgers
Deadline
jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Einddatum
dec 31, 2023
Aanmeldingslimiet
jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020

aug 2020

Location
Aanmeldingslimiet
jan 22, 2020
Application period 8 - 22 January 2020
Einddatum
dec 31, 2023