Lees de Officiële Beschrijving

kajaani_tourismDe Bachelor's Degree in Adventure Tourism is een uniek programma met de nadruk op actiefotoerisme. De studenten zullen zich specialiseren in avontuurlijk toerisme of welzijnstoerisme . In de module voor avontuurlijke reizen leren studenten om ervaringen te creëren en te commercialiseren in de vorm van natuur- en sporttoeristische activiteiten in de zomer en de winter. De wellcome toerismemodule stelt studenten in staat om ervaringsconcepten of welzijns- en wellnessproducten te ontwikkelen als onderdeel van het toerisme. De graad combineert de theorie met de praktijk om onze afgestudeerden te voorzien van de nodige vaardigheden om hoogwaardige toeristische ervaringen te beheren en om toeristische bedrijven met een ondernemende houding te ontwikkelen en te beheren.

Het thema in de opleiding is innovatieve creativiteit, verantwoorde en duurzame ontwikkeling van toeristische ondernemingen, internationaliteit en persoonlijke ontwikkeling. De mate omvat intensieve samenwerking op een verscheidenheid van werk-gebaseerde leeropdrachten uitgevoerd met actoren en bedrijven die zich bezighouden met toerisme

Veldtochten spelen een belangrijke rol in deze veelzijdige mate. Een aantal binnenlandse toerismebestemmingen worden onderzocht als deel van de studies. Als student zul je veel buiten de klas doorbrengen, buiten en in een natuurlijke omgeving. kajaani_tourism1

Bij het begin van de graad, zullen de studenten zich richten op het verwerven van basisvaardigheden en kennis, waarna ze hun verworven kennis zullen toepassen. Je zult studeren om een ​​uitgebreide klantgerichte productontwikkeling en marketingcompetentie te verwerven en om vertrouwd te raken met verschillende culturen. De laatste fasen van de studies benadrukken het gebruik van uw verworven competentie in de praktijk en in verschillende soorten slimme oplossingen.

Leerstrategieën

Door het gebruik van verschillende tutorials, worden lessen ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten hun creatieve potentieel volledig kunnen uitoefenen en dat kritisch leren wordt vergemakkelijkt. Interactief leren, teamwork en kleine groepssessies vormen een belangrijk element van het leerproces. Tijdens de studies zullen de studenten verschillende soorten projecten uitvoeren in nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties.

Opleiding te volgen in:
Engels
Kajaani University of Applied Sciences

Zie 3 andere vakken van Kajaani University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op November 12, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
6,000 EUR
Collegegeld voor niet-EU-burgers
Deadline
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Dec. 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Apr. 30, 2019
Application period 16 - 30 April 2019
Einddatum
Dec. 31, 2022