Bachelor's Degree in eSports Business

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Sta aan de frontlinie van de snel groeiende esports-business! Als eerste in Europa biedt KAMK je de kans om een bachelordiploma in Esports Business te studeren. In het hart van Noord-Finland ligt Europa's belangrijkste educatieve onderwijsinstelling. Bekroond als de beste universiteit van toegepaste wetenschappen van het land, biedt Kajaani University of Applied Sciences haar studenten onschatbare hands-on ervaring binnen de snel groeiende esports-industrie.

De esports-markt werd in 2017 gewaardeerd op 694,2 miljoen dollar en zal naar verwachting in 2023 meer dan 2 miljard bedragen. Om ervoor te zorgen dat onze studenten bereid zijn om dit lucratieve veld te betreden, bieden we een breed scala aan cursussen aan, waaronder marketing, coaching, esports-landschap, branding, evenementenbeheer en contractenrecht. Deze gebieden zijn sleutelelementen van de esports-industrie die haar voortdurende groei mogelijk maken.

Na het behalen van de vereiste 210 studiepunten binnen drie en een half jaar, krijgen afgestudeerden een Bachelor of Business Administration.

VOORUITGAAN NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Ben je een speler maar wil je je expertise in esports verdiepen? Heb jij het in je om coach te worden? We hebben alle benodigde tools om van u een esports-expert te maken op het gebied van zaken, coaching en gaming! De basisstudies bieden u de zakelijke competentie die nodig is om de fundamentele processen van de bedrijfsvoering en het esports-landschap te begrijpen. In professionele studies bestudeer je leiderschap en management, het beheer van esports-evenementen en het beheren en plannen van internationale operaties en duik je ook dieper in het esports-landschap en leer je over esports-zaken, games, uitgevers en de gemeenschap. Onze docenten zijn experts in hun respectievelijke vakgebieden, met jarenlange ervaring in verschillende boeiende industrieën.

WEIGEREN TE VERLIEZEN

Als professional in Esports Business kun je deel uitmaken van het ontwikkelen en beheren van partnerschappen en zakelijke samenwerkingen (zoals reclame, marketing, sponsoring om er maar een paar te noemen) of werken aan het ontwikkelen van strategieën. Je taken kunnen ook bestaan uit het identificeren van nieuwe producten of distributiemogelijkheden, het onderhandelen van overeenkomsten, het vinden van sponsors of het uitvoeren van marktanalyses, onderzoek of financiële modellering om de zakelijke beslissingen te helpen nemen. Je kunt ook betrokken zijn bij het organiseren of vermarkten van de toernooien en evenementen in esports. Afhankelijk van je vakgebied kun je ook spelers en teamleden coachen, een eigen bedrijf starten of werken aan game-ontwikkeling.

Electronic Sports (Esports) is een verzamelnaam voor georganiseerde, competitieve computergames, meestal tussen professionals. Esports wordt steeds populairder sinds het begin van de 21e eeuw en het is een van de snelstgroeiende topsporten van Finland, en maakt nu al deel uit van het dagelijkse leven van veel jongeren. Dus nu vragen we; ben je een fan van esports? Heb je je ooit afgevraagd wat er achter de schermen van je favoriete esports-team gebeurt? Hoe voeren ze zulke grootschalige evenementen uit? De Esports Business-opleiding aan de Kajaani University of Applied Sciences biedt haar studenten een exclusief kijkje in het zakelijke landschap van de volgende miljardenindustrie. Sluit je bij ons aan en begin aan je esports-reis.

verkiesbaarheid

U kunt een aanvraag indienen voor een bachelordiploma in Finland als u een buitenlandse kwalificatie hebt behaald die in aanmerking komt voor hoger onderwijs in het land van uitgifte. Kandidaten moeten goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels hebben. De taalvaardigheden worden getest in het toelatingsexamen.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’r ... Lees meer

Kajaani University of Applied Sciences (KAMK) offers a selection of degrees that are widely respected by the working community, including Bachelor’s and Master's Degrees delivered in English. If you’re interested in taking advantage of the famous Finnish education, you can choose to study International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management or Tourism at KAMK. Lees Minder