Wees vooraan in de snelgroeiende esports-business! Als eerste in Europa biedt KAMK je de kans om een bachelor in Esports Business te studeren. De graad geeft je een dieper inzicht in de vele bedrijfsactiviteiten en zakelijke elementen van competitief gamen. Tijdens de studies krijg je de essentiële vaardigheden die nodig zijn om Esports als een zakelijke onderneming te beheersen en te plannen. Na afronding van de vereiste 210 studiepunten binnen drie en een half jaar, krijgen afgestudeerden een Bachelor of Business Administration.

VOORUITGAAN NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

Ben je een speler maar wil je je expertise in esports verdiepen? Heb jij wat nodig is om coach te worden? We hebben alle benodigde hulpmiddelen om u een expert in esports te maken op het gebied van business, coaching en gaming! De basisstudies bieden u de zakelijke competentie die nodig is om de fundamentele processen van bedrijfsactiviteiten en het esportlandschap te begrijpen. In professionele studies, zul je leiderschap en management bestuderen, esports event management en het beheren en plannen van internationale operaties, en ook dieper ingaan op het eSports landschap en leren over esports bedrijven, games, uitgevers en de gemeenschap. De optionele studies bieden een kans om je te specialiseren in coaching, evenementmanagement, game-ontwikkeling, ondernemerschap of in R

WEIGEREN TE VERLIEZEN

Als professional in Esports Business kunt u deelnemen aan het ontwikkelen en beheren van partnerschappen en zakelijke samenwerkingsverbanden (zoals adverteren, marketing, sponsoring om er maar een paar te noemen) of aan het werken met ontwikkelingsstrategieën. Uw taken kunnen ook het identificeren van nieuwe producten of distributiemogelijkheden, het onderhandelen van overeenkomsten, het sourcen van sponsors of marktanalyses, onderzoek of financiële modellering omvatten om te helpen bij het nemen van zakelijke beslissingen. Je kunt ook betrokken zijn bij het organiseren of vermarkten van de toernooien en evenementen in eSports. Afhankelijk van je specialisatiegebied kun je ook spelers en teamleden coachen, een eigen bedrijf starten of in game-ontwikkeling werken.

Electronic Sports (Esports) is een overkoepelende term voor georganiseerd, competitief computergamen, meestal tussen professionals. Esports is sinds het begin van de eenentwintigste eeuw steeds populairder geworden en het is een van de snelstgroeiende topsporten van Finland, die al een natuurlijk onderdeel vormen van het dagelijks leven van veel jonge mensen. Het aantal spelers zal naar verwachting snel groeien tot honderden miljoenen over de hele wereld. Kampioenschappen voor de meest populaire titels verzamelen een groter publiek dan de meeste sportkampioenschappen. Professionele videogameconcurrenten hebben de afgelopen jaren miljoenen inkomsten gegenereerd dankzij sponsoring en reclame. De groei was uitzonderlijk snel en miljoenen kijkers over de hele wereld volgden esports-toernooien. Het is een groeiende industrie met een enorm potentieel aan bedrijven en nu heb je een kans om aan de frontlinie van deze ontwikkeling te staan ​​- studeer om een ​​professional te worden binnen de eSports Business!

verkiesbaarheid

U kunt een aanvraag indienen voor een bachelordiploma in Finland als u een buitenlandse kwalificatie hebt behaald die in aanmerking komt voor hoger onderwijs in het land van uitgifte. Kandidaten moeten goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels hebben. De taalvaardigheden worden getest in het toelatingsexamen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Kajaani University of Applied Sciences

Zie 3 andere vakken van Kajaani University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op September 25, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
Duration
42 maanden
Voltijd
Prijs
6,000 EUR
Het collegegeld voor niet-EU / EER-burgers is 6000 euro per academiejaar. Beurs beschikbaar. Er is geen collegegeld voor EU / EER-burgers.
Deadline
jan 22, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Einddatum
dec 31, 2023
Aanmeldingslimiet
jan 22, 2020

aug 2020

Location
Aanmeldingslimiet
jan 22, 2020
Einddatum
dec 31, 2023