Bachelors Diploma In Elektrotechniek En Elektronica Engineering

Cyprus Science University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors Diploma In Elektrotechniek En Elektronica Engineering

Cyprus Science University

Elektronica Engineering

Programma beschrijving

Elektrotechniek en Elektronica Engineering is een van de snelst ontwikkelde vakgebieden vanwege de leidende rol in het leveren van duurzame oplossingen voor opkomende problemen via de toepassing van wetenschap en technologie.

Het departement is in 2013 opgericht om het nieuwste engineering curriculum te aanbieden volgens de internationale normen en moderne techniek onderwijs in Noord-Cyprus. De afdeling EEE ondersteunt de verschillende state-of-the-art onderwijs, faciliteiten en onderzoekslaboratoria om studenten te begeleiden en te helpen de toepassingen van theoretische concepten te begrijpen. Onze samenwerking met de industrie is aan het toenemen en onze studenten maken technische uitstapjes naar laboratoria, elektriciteitscentrales en telecommunicatiebedrijven, zodat ze zich kunnen bewust zijn van het brede aanbod EEE-velden. De faculteit Ingenieurswetenschappen bestaat uit ervaren professionele ingenieurs, wetenschappers en academici. Hoogwaardige onderzoeksdocumenten worden jaarlijks door onze faculteitsleden gepubliceerd in grote nationale en internationale tijdschriften of op internationale conferenties wereldwijd gepresenteerd.

De Missie van de Faculteit der Technische Wetenschappen van de CSU is om gekwalificeerde ingenieurs af te leiden met het vermogen om lokale en wereldwijde sectorale behoeften te produceren, te ontwikkelen en te reageren, door middel van een opleidingsprogramma voor studenten.

Wij streven ernaar om een ​​baanbrekende en gerespecteerde ingenieursfaculteit te zijn met deskundig academisch personeel, die creatieve onderzoeksspecialisten oplevert met de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden te gebruiken samen met gespecialiseerde technologie om zowel lokale als wereldwijde technische behoeften te voldoen.

Rooster

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan