Bachelor's Handelsactiviteiten - Logistiek

South Ural State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor's Handelsactiviteiten - Logistiek

South Ural State University

38.03.06 "Trade Zakelijk" programma "Logistiek"

Beschrijving: Hoge dynamiek van de economische processen in Rusland en in de wereld en de steeds veranderende eisen van de commerciële organisaties maken van de kennis en vaardigheden van de afgestudeerden richting "trading business" vandaag de dag is bijzonder populair en relevant.

De richting van de "trading business" biedt studenten met een volwaardige economische training. Ook bachelor studie mogelijkheden tot verbetering van de activiteit van commerciële dienstverlenende bedrijven, de specifieke kenmerken van de ontwikkeling en implementatie van inkoopstrategieën, modellen en voorraadbeheer methoden, verkennen distributiekanalen en promotie van goederen en diensten, technologie en vooral de ontwikkeling van logistieke systemen in de handel. Afgestudeerden met succes de hoofden van de commerciële en logistieke afdelingen van grote industriële en commerciële ondernemingen die actief zijn op zowel binnenlandse als op de buitenlandse markten te werken, maar ook om te creëren en met succes onderhouden van uw eigen bedrijf.

Het curriculum omvat bachelor blokken humanitaire, sociale en economische wetenschappen, wiskunde en natuurwetenschappen disciplines en professionele disciplines.

strategie

Vakdisciplines lees de leidende docenten van de Hogere School of Economics and Management en het ministerie van SUSU logistiek, economie en management Vervoer service, levering en marketing:

  • organisatie, technologie en design bedrijven;
  • ontwerp, de organisatie en het beheer van logistieke systemen;
  • commerciële activiteit in de logistiek;
  • voorraadbeheer in logistieke systemen;
  • warehousing logistiek;
  • Het ontwerpen van systemen voor de overbrenging;
  • transport services business;
  • systeemanalyse in de logistiek.

Het curriculum biedt undergraduate onderzoek van studenten, echter, te beginnen met het eerste jaar studenten zijn betrokken bij de uitvoering van het onderzoek zijn betrokken bij beurzenprogramma's. Het is ook voorzien voor studenten stage bij grote ondernemingen, waarbij de opgedane kennis wordt omgezet in de ervaring en vaardigheden voor toekomstige professionele activiteiten.

Het Programma240 ECTS, full time (4 jaar) graad - Bachelor

taal: Russisch, Engels

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Tsjeljabinsk, Oblast Tsjeljabinsk
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates