Bachelors in bank en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met onze focus op zowel theoretische als praktische kennis richten onze curricula zich op praktische applicaties en interdisciplinaire integratie. Onze afdeling werkt samen met CTBC Holding, Chinatrust Financial Group en aanverwante bedrijven om financiële praktijken hun professionele kennis en vaardigheden door te geven aan onze studenten in een gediversifieerde leeromgeving.

Daarnaast biedt onze afdeling beurzen en financiële hulp aan studenten, zodat ze tijdens hun tijd geen financiële zorgen hebben. Met onze systematische leerbenadering, interdisciplinaire integratie, samenwerking met corporate elite middelen in de industrie, en beurzen en financiële hulp, streven wij ernaar om internationale professionals in de financiën te bevorderen.

Het college onderscheidt zich op het gebied van onderzoek en onderwijs op het financiële gebied met de huidige oprichting van het afgestudeerde schoolprogramma in het financieel management, evenals de bacheloropleidingen in bank en financiën, bedrijfs- en economische wet, bedrijfsadministratie.

Vakgroep Banken en Financiën

De Vakgroep Banken en Financiën Benadrukt praktische toepassingen en interdisciplinaire integratie met als doel studenten te cultiveren in toekomstige pijlers van beoefenaars in de financiën.

Open economie heeft de integratie van de wereldwijde economische en de vorming van internationaal financieel systeem gedreven die de innovatie en toepassing van financiële technologie opleggen, waardoor iedereen een deelnemer van de wereldwijde financiële markt maakt zonder dat zij door institutionele beleggers wordt beperkt. Dit kredietprogramma helpt studenten om economische vaardigheden aan te passen, en geven aanleiding tot Windows voor kans voor preventieve actie.

Leerplan

Het programma biedt theorie, professionele fundamenten, ethiek en innovatie die van cruciaal belang zijn voor uw loopbaan succes en kennis in internationale financiën.

CTBC
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts.

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts. Lees Minder