Bachelors In Bedrijfsadministratie

Cyprus Science University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors In Bedrijfsadministratie

Cyprus Science University

bedrijf

Programma beschrijving

Het Departement Bedrijfswetenschappen in de Faculteit Economische, Administratieve en Sociale Wetenschappen heeft een breed netwerk van samenwerkingen met universiteiten, bedrijven, overheids- en niet-gouvernementele organisaties ontwikkeld, zowel in Noord-Cyprus als in het buitenland. Een stimulerende werk- en leeromgeving wordt gecreëerd door interactie tussen de afdeling en de daarbij behorende organisaties en industrie te bevorderen. De betrokkenheid van studenten en alle andere belanghebbenden helpt niet alleen bij de ontwikkeling van de bedrijfsafdeling, maar geeft ook vertrouwen aan onze studenten in het oplossen van problemen met complexe bedrijfsproblemen in een echte omgeving.

Wij zorgen ervoor dat onze onderzoeks- en onderwijsmethodologieën ons dwars door de disciplinaire grenzen helpen en ons in staat stellen om een ​​goede mix van inzichten van techniek en natuurwetenschappen te bieden met economische, zakelijke en maatschappelijke problemen om de wereldwijde uitdagingen van de toekomst te helpen oplossen.

De missie van de afdeling Bedrijfsadministratie is om studenten te trainen en voor te bereiden op een creatieve en publieke verantwoorde carrière in zaken en economie en om innovatieve en effectieve ideeën te produceren op het vlak van bedrijfsleven, samenleving, natuurwetenschappen en technologie.

Om de visie en missie te vervullen, verricht de afdeling hoogwaardige onderzoeken met een sterke nadruk op interdisciplinaire vraagstukken en nieuwe technologieën. Het biedt een kwalitatief hoogwaardig diplomaprogramma dat innovatieve onderwijsmethoden en -technologieën bevat en die de kritische bespreking van de huidige Onderzoeksresultaten naast kwantitatieve analyse.

Rooster

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan