Bachelors in bedrijfsadministratie

CTBC Financial Management College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in bedrijfsadministratie

CTBC Financial Management College

Ons doel is om professionals in het bedrijfsleven te cultiveren. Uitstaande talenten in binnen- en buitenland, evenals deskundigen in het bedrijfsleven, worden gekozen en aangesteld als onze docenten. We werken samen met de industrie en laten studenten begrijpen hoe de industrie werkelijk werkt via onze uitgebreide stageprogramma's. Dit zal de theorieën en praktijken echt integreren, evenals de kloof tussen kennis en applicatie verlichten.

Het ministerie streeft ernaar om het sterkste onderwijs- en onderzoeksteam in het bedrijfsleven nationaal op te bouwen en onze studenten te laten zien op het gebied van kennis op zulke terreinen door zowel de binnenlandse als het buitenland te integreren in de academische macht en de Chinatrust Financial Group. Studenten in deze afdeling worden blootgesteld aan een gediversifieerde leeromgeving: professionele curricula, volwaardige ontwikkeling van de liberal arts-opleiding, solide training in taalonderwijs, lichaamsopleiding, zelfreflectie van dienstverlening, zelfverkenning van clubactiviteiten, toegang tot de bibliotheek , Echte ervaring door middel van stageprogramma's, horizon-expanderende internationale bezoeken en een macroscopisch mentor-mentee systeem. Vier jaar zo'n holistisch leren zullen onze studenten cultiveren in uitstekende talenten in bedrijfsvoering met zelfstandig denken, professionele innovatieve vaardigheden, eerlijke en praktische kenmerken en een internationale visie.

Department of Business Administration

Financial Services zijn de economische diensten die door de financieringsindustrie worden geleverd, waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, financieringsmaatschappijen, effectenbeurzen, beleggingsfondsen, enz. Gezien het kenmerk van financiële diensten, introduceert deze cursus de theorie van marketing en consumentengedrag en verder toegepast in de financiële dienstverlening.

Leerplan

Het programma bestaat voornamelijk uit twee delen: financiële en marketinggerelateerde theorieën. Programma en cursussen stellen de studenten in staat om de theorie van marketing, consumentengedrag, financiële omgeving en diensten te begrijpen en daarmee verband houdende wettelijke bepalingen.

CTBC
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Taiwan - Tainan, Tainan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Tainan, Tainan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan