Bachelors in business administration

Daemen College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in business administration

Daemen College

De Business Administration curriculum zal helpen bij het voorbereiden van studenten voor zakelijke functies in een steeds complexer wordende wereldeconomie. Ons programma erkent het belang van het bestuderen van vrije kunsten, terwijl het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Als studenten de voortgang door ons programma, hun vermogen om contextueel denken, kritisch en ethisch zal worden versterkt. Er zal veel aandacht aan de ontwikkeling van de studenten 'interpersoonlijke, interculturele en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Door middel van een dergelijke stichting, zullen de studenten beter voorbereid zijn om een ​​positieve bijdrage te leveren aan hun lokale en mondiale zakelijke gemeenschappen.

De Business Administration zal de blootstelling aan de totale bedrijfsorganisatie bieden door middel van de presentatie van functionele, technische en menselijke vaardigheden op basis van cursussen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan diversiteit, ethiek en internationale vraagstukken worden geplaatst. Deze brede belichting wordt verfijnd door cursussen binnen een gebied van specialisatie gekozen door de student zijn. Specialisatie gerelateerde stage-ervaringen zal een student klaslokaal kennis aan te vullen, te bouwen professionele interpersoonlijke vaardigheden, contacten met het bedrijfsleven te ontwikkelen, en concrete, hervat het opbouwen van werkervaring.

Sleutel tot succes van studenten in deze geïntegreerde curriculum wordt uitgaande van een actieve rol in zijn of haar eigen onderwijs en begrijpen dat leren een levenslang proces. Daemen College Business Faculty zal beschikbaar zijn aan te moedigen en mentor studenten, terwijl het verstrekken van de oorspronkelijke basis voor dit proces. Studenten zullen worden voorbereid en aan te moedigen om continu te groeien in hun persoonlijke en professionele leven.

De Business Administration programma is ontworpen om studenten te helpen de volgende doelstellingen te leren van studenten te bereiken:

 1. De nodige vaardigheden om technologie effectief te gebruiken om zowel te ontwikkelen en andere competenties toe te passen.
 2. Kennis van de functionele gebieden van de boekhouding, marketing, financiën en management.
 3. Kennis van de juridische, sociale, mondiale en economische omstandigheden van het bedrijfsleven.
 4. Kennis van de ethische verplichtingen en verantwoordelijkheden van het bedrijfsleven.
 5. Onderzoek vaardigheden voor het verzamelen van informatie voor zakelijke problemen.
 6. De mogelijkheid om statistische en computer gegenereerde beslissingsondersteunende hulpmiddelen.
 7. Het vermogen om effectief te communiceren.
 8. Het vermogen om kennis van business concepten en functies toe te passen op een geïntegreerde manier.
 9. Het vermogen om wetenschappelijke kennis toe te passen in een zakelijke omgeving door middel van stages of andere relevante ervaring in het bedrijfsleven.

Voorbereiding op de universiteit Wiskunde door middel van Trigonometrie (NYS Math 11) wordt aanbevolen voor alle studenten die de Business Administration graad.

Graden Aangeboden

 • Bachelor of Science in Business Administration
 • Bachelor of Science in Business Administration / Master of Science in Global Business

Specialisaties:

 • algemene zaken
 • Human Resource Management
 • internationale bedrijfsleven
 • afzet
 • Sport Management
 • Double Up: Global & Local Sustainability & Business Administration

1. Business Administration, BS

De Business Administration biedt de blootstelling aan de totale zakelijke organisatie door middel van functionele en technische vaardigheden op basis van cursussen. Bijzondere nadruk wordt gelegd op diversiteit, ethiek en internationale vraagstukken. Deze brede belichting wordt verfijnd door cursussen binnen een gebied van specialisatie gekozen door de student. Specialisatie-gerelateerde stage-ervaringen aan te vullen klas kennis, bouwen professionele interpersoonlijke vaardigheden, contacten met het bedrijfsleven te ontwikkelen, en concrete, hervat het opbouwen van werkervaring.

2. Business Administration, BS / Global Business, MS

Om succesvol te zijn, moet de hedendaagse zakelijke professional de markt benaderen met een wereldwijde state of mind. Ontworpen om een ​​professionele beheersing van bestaande en opkomende mondiale zakelijke kwesties inboezemen, zullen deelnemers aan het programma de nodige vaardigheden krijgen om te concurreren in de wereldwijde markt van vandaag. De BS in Business Administration / MS in Global Business geeft studenten de kans om een ​​bachelor en master's degree te verdienen binnen vijf jaar.

Hoogtepunten programma

 • Naast leer je alle facetten van business-economie, management, gedrag in organisaties, boekhouding, marketing, recht en internationale business programma op zaken Daemen's bereidt je voor op de belangrijkste problemen waarmee zakelijke leiders vandaag de dag met inbegrip van, diversiteit ethiek en globaal beheer .
 • Een grote nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van de studenten 'interpersoonlijke en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Dit geeft studenten de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende instap bedrijf of het management gerelateerde posities in te voeren in een breed scala van industrieën.
 • Studenten zullen samenwerken met anderen in een verscheidenheid aan instellingen, het voorbereiden van hen om een ​​positieve bijdrage te leveren aan hun lokale en mondiale bedrijfsleven.
 • Afgestudeerden zijn bevoegd om hun studie in een MBA-programma, zakelijke master's degree, of law school voort te zetten.
 • Studenten kunnen deelnemen aan de LEAP (Leiderschap, Ethiek en professionaliteit) Academy te ontwikkelen en versterken hun leiderschapskwaliteiten, ethisch onderscheidingsvermogen, en professionele houding en gedrag.

Vanwege Daemen unieke kerncurriculum, Business Administration studenten zijn in staat om minderjarige in een of meer gebieden als duurzaamheid, ondernemerschap, en pre-Law met weinig of geen extra cursussen. Het is niet ongewoon voor een student om af te studeren met een BS in Business Administration, met een specialisatie in een van de handen en voeten gebieden aangeboden, en met een of meer minderjarigen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk studenten voor te bereiden op de steeds veranderende en gevarieerde gebied van business.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan