Bachelors in computer informatie systemen

Southeastern Oklahoma State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in computer informatie systemen

Southeastern Oklahoma State University

Het programma Computer Information Systems (CIS) van de afdeling Chemie, Computer, en Exacte Wetenschappen wil haar studenten voor te bereiden voor het verkrijgen en te genieten van een succesvolle carrière in de dynamische IT (Information Technology) industrie. Het CIS-programma streeft ernaar om de behoeften van lokale, regionale en nationale werkgevers begrijpen en te leveren afgestudeerden die adequaat huidige IT-posities kunnen vullen.

Programma Leerdoelen & Outcomes

  1. Beheersing van Microsoft Office - Bijna elke middelbare school diploma en vele anderen hebben de blootstelling aan en rudimentaire kennis van Microsoft Office, in het bijzonder, Word, Excel en PowerPoint. Dit programma neemt de student veel verder in het inzetten van de productiviteit software, door het leveren van een diepe, krachtige kennis van de enorme mogelijkheden van dergelijke software. De student is bereid om complexe problemen die regelmatig voorkomen op echte zakelijke situaties op te lossen.
  2. Basic Computer programmering vaardigheden - De student begrijpt de fundamenten van het produceren van aangepaste computer programma's geschreven in een objectgeoriënteerde talen zoals Visual Basic. Problemen die niet mogelijk op te lossen met standaard productiviteitssoftware zijn gegeven oplossingen die worden bereikt door programma's gemaakt voor specifieke problemen. Website ontwikkeling is één van de vele voorbeelden van de noodzaak van computer programmering. Studenten weten ook wanneer het gepast is om aangepaste programmering te activeren in plaats van bestaande software diverse IT-behoeften in te vullen.
  3. Kennis van Database Management - De student heeft inzicht in de database bouw, het ontwerp, relaties tussen tabellen, data management, bevragen, en het ophalen van gegevens methoden voor het populaire moderne databasesoftware. Leerlingen weten hoe ze een database te ontwerpen in plaats van het schrijven van een aangepast programma, als de situatie geschikt is. Database beveiliging methoden en procedures opslag worden uitgevoerd in een typische toepassing.
  4. Kennis van de Working Business Environment - Een programma heeft een grotere kans van slagen als het vereist een gevarieerde mix van cursussen en faculteit in haar make-up. Dit programma volbrengt die prestatie door beroep te doen op andere afdelingen te ronden uit haar afgestudeerden. Studenten hebben een goed begrip van de fundamentele grondslagen van het nemen van de eerste twee instap klassen uit onze afdeling Accounting. Hetzelfde kan gezegd worden van de economie begrip van zowel micro- en macro-economie klassen. Studenten begrijpen ook basisstatistieken gebruikt in het bedrijfsleven vanuit een andere cursus buiten aangeboden door de Business-afdeling. Als aanvulling op een goed begrip van de belangrijkste ingrediënten van de zakenwereld zijn aanvullende cursussen in management en marketing.
  5. Verbeterde Persoonlijke Communicatieve vaardigheden - Basic communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, worden geacht te bestaan ​​als gevolg van een goede omgevingsfactoren en algemeen onderwijs eisen. Dit programma is van technische aard en studenten bereiken van de mogelijkheid om te begrijpen en produceren van technische documenten, met inbegrip van professionele handleidingen voor software-systemen en oplossing van het probleem van documenten. Naast mondelinge en schriftelijke communicatie, de huidige samenleving vraagt ​​nu elektronische communicatie vaardigheden, die door middel van student interactie worden ingeschakeld met commerciële en aangepaste software.
  6. Het oplossen van Business Information Technology Problemen - Bedrijven van elke omvang hebben sterke afhankelijkheid ontwikkeld op software voor de productiviteit van werknemers en voor oplossingen voor allerlei problemen. Studenten verschillende IT vaardigheden die een effectieve aanslag op elk probleem dat gebruikmaakt van een elektronische oplossing maakt. Studenten maken kennis met problemen in de financiële en boekhoudkundige gebieden, alsmede wetenschappelijke, veiligheid, ethische en technische gebieden.
  7. Kennis van Netwerken en Communicatie - Studenten zullen weten hoe gegevens worden verzonden en ontvangen in een verscheidenheid van netwerken en communicatie protocollen, waaronder vroege pogingen om de meest recente systemen. Eerste Hulp vaardigheden het oplossen van problemen in het ontwerp, bouw en implementatie van netwerken, waaronder de lokale en wide-area installaties. Verbindingsproblemen en doorvoersnelheid zijn goed begrepen. Netwerkbeveiliging begrepen voor basisbewerkingen.
  8. Health Information Technology - Als een student voert een minderjarige met deze nadruk of maakt de cursussen die momenteel worden aangeboden op dit gebied, dan is een basiskennis van de fundamenten van de uitvoering van elektronische medische dossiers, zoals voorgeschreven door de federale overheid, zal worden genoten door de student. Medische office management vaardigheden worden geïntroduceerd, waaronder vaardigheid van het gebruik van elektronische medische dossiers software die real-world activiteiten van de patiënten en huisartsen simuleert.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Oklahoma City, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates