Bachelors in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geneseo biedt een strenge opleiding Biologie met gerenommeerde professoren, een breed scala van cursusaanbod en talloze mogelijkheden voor onderzoek. De afdeling biologie wil studenten een brede achtergrond in de biologische wetenschappen die kunnen worden gebruikt als basis voor een verscheidenheid van loopbanen. Studenten in het programma zal een goed begrip van de principes van de genetica, ecologie, evolutie, celbiologie, anatomie en fysiologie krijgen. Studenten ook vaardigheden in het wetenschappelijke besluitvorming te krijgen, en bij de presentatie van het wetenschappelijk onderzoek in mondelinge en schriftelijke formaten. Wij geloven dat ons programma in aanraking met de breedte van de biologie en de analytische vaardigheden van belang om een ​​succesvolle bioloog te zijn.

Elk jaar, Geneseo heeft onderzoek van studenten tijdens een universiteitsbreed evenement genaamd Grote Dag (Geneseo Herkennen Excellence, Prestatie & Talent). Biologie studenten vertegenwoordigen het grootste percentage van de uitstaande onderzoekers voor dit evenement, de presentatie van hun bevindingen via zowel poster en mondelinge presentaties.

U bent wellicht ook geïnteresseerd om te weten dat de departementen Biologie en Scheikunde bij Geneseo bieden een BS opleiding in de biochemie. Uitgebreide laboratorium ervaring, maken gebruik van moderne instrumenten voor zowel de biologie en scheikunde afdelingen, is een integraal onderdeel van het programma. Afgestudeerden zullen goed voorbereid zijn op de werkgelegenheid in het gebied van de biochemie, celbiologie, moleculaire biologie en voor graduate school.

We kijken uit naar de bespreking van onze universiteit meer in de diepte met u in de komende weken en hechten onze International Student Application Form voor uw gebruik.

Met vriendelijke groet, The State University van New York in Geneseo

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Over de school

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country.

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country. Lees Minder