Bachelors in de fysica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het departement Natuurkunde en Sterrenkunde aan Geneseo biedt een kans om te leren en te ontwikkelen in een omgeving gewijd aan excellentie. Professionele en persoonlijke relaties tussen docenten en studenten, zowel in als buiten de klas en laboratorium worden gekweekt door middel van gezamenlijke departementale bestuur, departementale colloquium presentaties, excursies naar professionele vergaderingen en informele sociale evenementen.

De afdeling biedt vierjarige programma's in natuurkunde en toegepaste fysica, en een (vijf jaar) 3-2-programma in fysica en engineering wordt aangeboden met tien verschillende hogescholen. Na het afstuderen, alle undergraduate fysicamajoors ontvangt zowel de BA of BS graad in de natuurkunde. De physics programma omvat ten minste 12 cursussen in de natuurkunde en vier cursussen in wiskunde, twee in een ander lab wetenschap en een in de informatica.

Programma-opties

De inhoud en vereisten van de BA-graad in de natuurkunde laten verschillende opties toe bij het ontwerpen van een niet-gegradueerd programma: voorbereiding op graduate studie in de natuurkunde of aanverwante gebieden zoals engineering, certificering in secundair fysicaonderwijs, voorbereiding op onmiddellijke commerciële of industriële werkgelegenheid, coöperatieve engineering programma's en interdisciplinaire majors in geofysica en biofysica.

De BS-graad in de natuurkunde is meer gericht op de student die verwacht de arbeidsmarkt onmiddellijk na zijn afstuderen te betreden. In dit programma, zou studenten minor ofwel informatica, wiskunde of een andere wetenschap veld en nemen meer toegepaste natuurkunde vakken dan nodig zijn voor de BA-graad.

Carrièremogelijkheden

De Geneseo natuurkunde programma bereidt je voor op een brede waaier van carrièremogelijkheden. Tweederde van onze afgestudeerden vervolgen hun studie in graduate school op het gebied van natuurkunde, techniek, materiaalkunde, computerwetenschappen, oceanografie, en geneeskunde. Pas afgestudeerden zijn werkzaam in technische bedrijven zoals Kodak, Xerox, General Motors en General Electric die werkzaam zijn als ontwerpingenieurs, productiesupervisors en systeemanalisten. Andere afgestudeerden zijn gecertificeerd als natuurkunde leraren in het voortgezet onderwijs en zijn werkzaam op middelbare scholen in heel de staat New York.

Laatst bijgewerkt op dec 2017

Over de school

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country.

Founded in 1871, Geneseo is one of the premier public liberal arts colleges in the country. Lees Minder