Bachelors in de geschiedenis en politicologie

Daemen College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de geschiedenis en politicologie

Daemen College

History & Political Science is een unieke, interdisciplinaire belangrijk dat cursussen combineert geschiedenis en politicologie.

Naast het leveren van een solide basis in beide disciplines, de belangrijkste biedt u de flexibiliteit om uw cursussen concentreren in een van beide History of Political Science. Wij bieden ook de Adolescent Opleiding: Social Studies belangrijk voor studenten die een carrière als docent op de middelbare school niveau, en de Geschiedenis en Politieke Wetenschappen: Environmental Studies Specialisatie voor studenten die een carrière in het gebied van het milieubeleid.

Cursus eisen nadruk leggen op de ontwikkeling van vaardigheden op de vraag op de werkplek en graduate studies. Studenten zullen leren om complexe materie te analyseren en hun argumenten te ondersteunen. Zij zullen ook de ontwikkeling van een sterke onderzoek, schrijven en presentatievaardigheden.

Hoogtepunten programma

  • De verplichte vakken geven je een brede spreiding over de VS en World History, alsmede opleiding in de Amerikaanse, vergelijkende en internationale gebieden van de politieke wetenschappen. Keuzevakken bieden de mogelijkheid om speciale gebieden van belang zijn voor aanvullende carrière mogelijkheden te ontwikkelen.
  • Een sluitstuk thesis eis geeft u de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen naar een onderwerp naar keuze, het toepassen van de kennis en vaardigheden die je uit je cursussen hebben verworven.
  • Studenten kiezen van de Adolescent Onderwijs in Social Studies specialisatie voor het onderwijs genieten van een nauwe samenwerking met onze afdeling Educatie.
  • Een scala van mogelijkheden zijn verkrijgbaar bij de lokale en nationale organisaties, met stages in de Amerikaanse locaties van Buffalo naar Washington, DC, maar ook internationaal.
  • Studenten worden ook sterk aangemoedigd om in het buitenland te studeren in een gebied van belang. De afdeling zal samen met u en het Global Programs Office om kansen in het buitenland te verkennen.
  • Ervaringsleren kansen verbinden klas kennis om de echte wereld. Deze omvatten Moot Court, Model UN, stages, carrière veld ervaringen, openbare geschiedenis en internationale studie in het buitenland.
  • Faculteit leden student advisering voor law school toepassingen, postuniversitaire opleiding, stages, en co-curriculaire activiteiten.

Adolescentie Onderwijs in Social Studies

The History & Political Science adolescentie Onderwijs in Social Studies belangrijkste is bedoeld voor studenten die van plan zijn naar de middelbare school leraren. Deze belangrijke combineert fundamentele en voortgezette opleidingen in de geschiedenis, politicologie, en onderwijs.

Daemen's Education programma's zijn op nationaal niveau geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Teacher Education (TEAC) / de Raad voor de Accreditatie van Educator Voorbereiding (CAEP) van 3 mei 2013-3 mei 2020.

Environmental Studies Specialisatie

The History & Political Science Environmental Studies Specialisatie belangrijke combineert fundamentele en geavanceerde cursussen in de geschiedenis, politieke wetenschappen en de natuurwetenschappen. Deze belangrijke bereidt je voor op een carrière op het gebied van milieubeleid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan