Bachelors in de informatica

Southeastern Oklahoma State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de informatica

Southeastern Oklahoma State University

Het Computer Science programma in het departement Chemie, Computer, en Exacte Wetenschappen wil haar majors voor te bereiden op de kennis en vaardigheden verwerven om te slagen in de technologische werkplek van de 21e eeuw. De CS-programma streeft ernaar om probleemoplossend vermogen op te bouwen, om een ​​stevige greep van de principes van ethisch gedrag en professionele integriteit, en een vastberadenheid om deel te nemen in het leven lang leren in de theorie en toepassingen van de informatica te stimuleren.

Goals

  • Afgestudeerden moeten hun informatica kennis en vaardigheden toe te passen om oplossingen te creëren voor problemen weg in de industrie, de overheid en de academische wereld en hebben een succesvolle, lange levensduur, computer science-based carrière.
  • Afgestudeerden zullen de nodige technische kennis en onderwijs om een ​​professionele ontwikkeling succesvol voort te zetten of een afgestudeerde programma met succes hebben
  • Afgestudeerden moeten actief leven lang leren
  • Afgestudeerden zijn zich bewust van hun ethische verantwoordelijkheden als professional

Learning Outcomes / Doelstellingen

  1. Een vermogen om kennis van informatica en wiskunde geschikte toepassing op de discipline 2. Een mogelijkheid om een ​​probleem te analyseren en te identificeren en te definiëren de rekenkracht eisen die past bij de oplossing 3. Een vermogen om te ontwerpen, implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces, component, of een programma om de gewenste behoeften te voldoen 4. Een goed begrip van de professionele, ethische, juridische, veiligheid en sociale kwesties en verantwoordelijkheden 5. Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om deel te nemen bij de verdere professionele ontwikkeling 6. Een mogelijkheid om de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn te gebruiken voor het berekenen van de praktijk 7. Het vermogen om wiskundige fundamenten, algoritmische principes, en informatica theorie in de modellering en ontwerp van computer-based systemen toe te passen op een manier die begrip van de betrokken bij het ontwerp keuzes compromissen aantoont.
  2. Het vermogen om ontwerpen en ontwikkelen principes in de constructie van softwaresystemen van uiteenlopende complexiteit.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Oklahoma City, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates