Bachelors in de luchtvaart beheer

Southeastern Oklahoma State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de luchtvaart beheer

Southeastern Oklahoma State University

Sosu biedt twee opleidingen: The Professional Pilot Optie en Aviation Management Option. Beide opleidingen bestaan ​​uit tussen de 56 en 60 studiepunten uren werk natuurlijk. De resterende 64-68 credit-uren (in totaal 124 studiepunten die nodig zijn voor een zekere mate) bestaan ​​van Eisen en keuzevakken Algemene Onderwijsbond.

De Professional Pilot Optie is bedoeld voor degenen die wensen om professioneel te vliegen voor een woon-carrier, luchtvaartmaatschappij of zakelijke afdeling luchtvaart. De Aviation Management Option is verder onderverdeeld in vier opties: - De Business optie is bedoeld voor degenen die willen een zakelijke achtergrond, maar een die is gericht op de specifieke behoeften van de luchtvaartindustrie.

  • De Maintenance Management optie is voor degenen die willen om de luchtvaart onderhoud te beheren.
  • De Safety optie is voor degenen die willen een zakelijke achtergrond, maar gericht op het specifieke gebied van de veiligheid in de luchtvaart werkplek.
  • De Veiligheidsraad optie is voor degenen die willen een zakelijke achtergrond, maar gericht op de snel evoluerende gebied van veiligheid op het gebied van lucht- en ruimtevaart.

De Aviation Sciences Institute biedt ook een luchtvaartautoriteit Minor.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Oklahoma City, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates