Bachelors in de psychologie

Daemen College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de psychologie

Daemen College

Belangrijkste kenmerken

  • Studenten leren vaardigheden die verhandelbare in diverse vakgebieden, zowel binnen als buiten het gebied van de psychologie, met inbegrip van een carrière in de menselijke diensten beroepen, onderzoek beroepen, en de mogelijkheden in de zakenwereld zijn.
  • Mogelijkheden om hands-on, toegepaste ervaring door het invullen van het veld stages bij verschillende agentschappen van de Gemeenschap, en onderzoeksprojecten te krijgen op een assistentschap basis met de faculteit het uitvoeren van innovatieve onderzoeksprojecten.
  • Voorbereiding voor toelating tot competitieve graduate school programma's in verschillende disciplines, zowel binnen het gebied van de psychologie (bv, klinisch, cognitief, gezondheid, forensische, neurowetenschappen, sociale en ontwikkelingspsychologie) en daarbuiten (bv, geestelijke begeleiding, wets school, medische school, business school, maatschappelijk werk, journalistiek en communicatie graden).

De psychologie Program bij Daemen biedt studenten met de blootstelling aan een breed scala van inhoud gebieden, waaronder:

  • Forensische psychologie
  • Neuropsychologie
  • Ontwikkelingspsychologie
  • gezondheidspsychologie
  • Sociale psychologie
  • Cognitieve psychologie

Studenten hebben de flexibiliteit om keuzevakken in de psychologie en kleine gebied van onderzoek dat hun persoonlijke interesses en professionele doelen te kiezen. Ons onderzoek opeenvolging leert veel nuttige vaardigheden door middel van hands-on projecten. Studenten zullen in staat zijn om de bevindingen van het onderzoek toe te passen op het menselijk gedrag om gezond leven te bevorderen en de nodige veranderingen in de instellingen en in de samenleving te vergemakkelijken.

Applied Behavioral Analysis Sequence

Applied Behavior Analysis is een interventie praktijk op basis van de psychologische wetenschap die wordt gebruikt om het dagelijks leven vaardigheden en taal, cognitieve en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Het wordt veel gebruikt met individuen op het autisme spectrum en wordt erkend als een zeer effectieve interventie voor autisme en aanverwante stoornissen. Het is ook van toepassing op personen met een verstandelijke beperking, Attention Deficit Disorders, Taal en leerstoornissen, en fysieke gezondheid uitdagingen, maar ook toepassingen in gedrag in organisaties, lichaamsbeweging en atletische coaching, en vele andere instellingen.

De ABA volgtijdelijkheid voldoet aan de opleidingseisen voor de bereiding van Board Certified Assistant Behavior Analysts (BCaBA). BCaBA certificering vereist een bewaakte stage van 600-1000 uur (die kan worden bereikt na het afstuderen door middel van betaalde arbeid) en het passeren van een Behavior Analyst Certification Board (BACB) onderzoek. New York State is tot instelling van een licentie en certificatie proces dat de BACB curriculum eisen parallellen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan