Bachelors in de wereldwijde en lokale duurzaamheid

Daemen College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de wereldwijde en lokale duurzaamheid

Daemen College

De Global & Local Sustainability programma op Daemen College combineert discipline-specifieke inhoud (wetenschap, bedrijfsleven, politiek, kunst, etc.) met een duurzaam ontwerp mentaliteit.

Hoogtepunten programma

  • Eerste programma in Western New York om een ​​curriculum te bieden gericht op het opleiden van studenten over duurzaamheid concepten en hoe ze kunnen worden toegepast op onze moderne gemeenschappen.
  • Ondersteund door een uitgebreid netwerk van ingesteld bij Daemen College Centrum voor Duurzame Gemeenschappen en Civic Engagement partnerships.
  • Studenten werken met leiders van de gemeenschap en bewoners, zullen cursussen te integreren in het ontwikkelen van praktische oplossingen voor de gemeenschap problemen om de sociale, ecologische en economische welzijn van de gemeenschappen over de hele wereld te promoten.
  • Cursussen in duurzaamheid en een gekozen aandachtsgebied versterkt transdisciplinaire het oplossen van problemen in de lokale en globale gemeenschappen.
  • Studenten hebben de mogelijkheid om Double Ups te kiezen, waardoor ze twee majors te voltooien in vier jaar.
  • Sociaal ondernemerschap opleiding bereidt zich voor op ethische, proactieve en creatieve benaderingen om gemeenschappen te verbeteren.
  • Globale en lokale projecten een "gevoel van gemeenschap" het contact met de natuurlijke, gebouwd en culturele dimensies.

Sustainable Design Seminars

De jaarlijkse Sustainable Design Seminars zijn een integraal onderdeel van de major. Studenten werken als teams om oplossingen te ontwerpen en te implementeren om de gemeenschap behoeften te voldoen. Projecten in deze cursus de studenten in staat om nauw samen te werken met maatschappelijke organisaties te helpen dienen Buffalo en Western New York.

In het buitenland studeren

Alle studenten in het programma te voltooien van een studie in het buitenland ervaring en te betrekken bij een gemeenschapsproject, terwijl in het buitenland. Daemen het Centrum voor duurzame gemeenschappen, onze internationale partners en de Amerikaanse consortia partnerinstellingen bieden unieke studie en onderzoek kansen. Studenten kunnen kiezen uit meer dan 20 landen om te studeren en ervaring gemeenschapsleven. Hoewel er, ze kunnen werken aan projecten zoals marketingplannen voor fair trade producten, de gemeenschap water installaties, vroeg onderwijs in inheemse gemeenschappen, duurzame landbouw, sanitaire voorzieningen en hygiëne onderwijs en grafisch ontwerp promotie voor community campagnes. Wonen in een vreemd land, en die werkzaam zijn binnen een andere cultuur over de problemen die relevant zijn voor die gemeenschappen, bereidt studenten voor op de binnenlandse gemeenschap aan te pakken met unieke inzichten uit hun wereldwijde ervaring.

Double Up Degree Opties

  • Double Up: Global & Local Sustainability and Business Administration MEER
  • Double Up: Global & Local Duurzaamheid en legaal Studies
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan