Bachelors in de wiskunde

Daemen College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in de wiskunde

Daemen College

Het curriculum doelstellingen van het wiskunde programma helpt studenten verwerven basiskennis en vaardigheden om wiskundige bijdragen aan de samenleving in de vorm van de zuivere wiskunde of wiskunde toegepast op de andere disciplines.

Hoogtepunten programma

 • Deelnemen aan undergraduate onderzoek, service learning, en een verscheidenheid aan activiteiten die je opleiding zal verbeteren en bereidt je om succesvol te zijn in je carrière.
 • Werken in een nauwe en collaboratieve sfeer - klassen, gaande 5-25 studenten.
 • Meer informatie over de meest relevante gebieden van de wiskundige wetenschap van vandaag, met inbegrip van de informatica, toegepaste modellering, en statistieken.
 • Wees bereid om de actuariële examens af te nemen.
 • Verdien je voorlopige NY State onderwijs certificering.
 • Uit te werken wiskundige problemen met docenten en medestudenten in de Math Lab.

Studenten leren:

 • Solliciteer abstracte wiskundige concepten op diverse terreinen
 • Verhogen hun wiskundige intuïtie
 • Communiceer wiskundige ideeën effectief
 • Erkennen het belang van het gebied van de wiskunde aan de wetenschappelijke ontwikkeling van verschillende beschavingen en culturen

De vereiste Computer Science sequentie leert studenten elementaire computer programmeren vaardigheden die nodig zijn voor bijna elke job in de huidige markt.

Faculteit leden werken met studenten om kritisch denken in situaties met oordelen op basis van de gegevens te bevorderen en het stimuleren van zelfstandig denken dat onderzoek vereist. Studenten krijgen mogelijkheden om te participeren in undergraduate onderzoek, service learning, en een verscheidenheid aan activiteiten die hun opleiding zal verbeteren, en hen voor te bereiden graduate school en loopbaan in de toegepaste wiskunde veld en onderwijs.

Ons curriculum is ontworpen om de nodige vaardigheden te geven voor Math majors zoals geschetst door de Mathematical Association of America. Voor studenten die willen hun grote baan met specifieke kwalificaties aan te vullen, bieden wij een ruim aantal cursussen en ondersteuning om je voorbereiden op de actuariële examens af te nemen.

Adolescentie Onderwijs in wiskunde

Voor onze Adolescentie Wiskunde majors, wij voortdurend monitoren en ons curriculum aan te passen op dit cruciale moment waarop de Common Core en de edTPA vergunningverlening worden geïntroduceerd. Daemen's Education programma's zijn op nationaal niveau geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Teacher Education (TEAC) / de Raad voor de Accreditatie van Educator Voorbereiding (CAEP) van 3 mei 2013-3 mei 2020.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan