Bachelors in het bedrijfsleven

Anna Maria College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in het bedrijfsleven

Anna Maria College

Een diploma van de Anna Maria College School of Business ontwikkelt studenten 'leiderschapskwaliteiten en traint ze om obstakels te benaderen met beproefde methoden en innovatieve oplossingen. Onze business opleidingen voor cursussen in de boekhouding, financiën, economie, management, marketing, business analyse, en computertoepassingen. Ook moedigen de studie van gedrag in organisaties, ethiek, change management, sociale interactie, en business-based onderzoek. Studenten die willen klaslokaal theorie evenwicht te brengen met real-life experience worden aangemoedigd om een ​​van de vele stage mogelijkheden in de omgeving na te streven. Dit, in combinatie met de sterke vrije kunsten kern van Anna Maria College, zorgt ervoor dat onze afgestudeerden zijn goed afgerond kandidaten als ze de markt in te voeren.

Studenten in de Business Administration Major zal aantonen:

  • Kennis van de functionele gebieden van het bedrijfsleven - de boekhouding, financiën, management en marketing
  • Kennis van de economie en de impact ervan op de activiteiten van een bedrijf
  • Vaardigheden in de besluitvorming gegeven juridische en mondiale invloeden
  • Ethisch redeneren en besluitvorming met betrekking tot het ondernemingsklimaat
  • Integratieve ervaring aantonen van de mogelijkheid om te synthetiseren en kennis en vaardigheden toe te passen.

Na succesvolle afronding van het programma studenten leidinggevende vaardigheden, zodat ze obstakels met beproefde methoden en innovatieve oplossingen te benaderen. Een business mate zal betrekken werken met getallen en statistische analyse, zodat studenten zal aantonen kwantitatieve redeneren vaardigheden. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om de organisatorische structuren te begrijpen, rekening houdend met de doelstellingen van de groep, gezien de grondstoffen of ruwe data, en het ontwikkelen van plannen om de projecten verder te gaan. Studenten krijgen de mogelijkheid om beknopte schriftelijke en mondelinge informatie te communiceren, blinken uit in het team werk, en goed werken onder soms aanhoudende druk en deadlines. Studenten krijgen inzicht in de belangrijkste functionele gebieden in het bedrijfsleven te hebben.

Voor studenten voortzetting van hun studie, graduate Business Administration (MBA) programma's zijn beschikbaar online of op de campus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Worcester, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates