Bachelors in het bedrijfsleven

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors in het bedrijfsleven

University Of Washington Bothell

Bachelors in Business

De undergraduate zakelijke curriculum aan de School of Business richt zich op studenten in verschillende stadia van de loopbaan.

Als u een eerstejaars of tweedejaars op UW Bothell en u wilt de mogelijkheid om een ​​student bedrijfskunde te verkennen, kunt u overwegen deze twee gangen-

 • BBUS 201 Introduction to Business
 • BBSKL 200 Voorbereiding van de Business World

Naast de lagere divisie studenten op UW Bothell, verwelkomen wij toepassingen van community colleges en andere 4-jaar scholen.

Na toelating, moet u 90 credits te voltooien bij UW Bothell op het 300-400 niveau. De lessen worden gecategoriseerd als kern (vereist voor all 30 studiepunten), optie / concentratie, keuzevakken (business, algemeen en niet-zakelijke) en sluitstuk (vereist voor all 10 studiepunten). Alle studenten moeten een minimum van 10 studiepunten in de niet-zakelijke algemene keuzevakken te voltooien.

Core Cursussen

Core cursussen zijn ontworpen om studenten de fundamenten van het bedrijfsleven. Zij vertegenwoordigen 30 studiepunten van studie en moet in de loop van het eerste jaar van de student worden genomen. De cursussen zijn:

 • BBUS 300 - Beheer van Organisaties (4 studiepunten)
 • BBSKL 300 - Teamwork Skills (1 krediet)
 • BBUS 307 - Zakelijk schrijven (5 studiepunten)
 • BBUS 310 - Bedrijfseconomie (5 studiepunten)
 • BBUS 320 - Marketing Management (5 studiepunten)
 • BBUS 340 - Operations en Project Management (5 studiepunten)
 • BBUS 350 - Business Finance (5 studiepunten)

Opties / Concentraties

Studenten kunnen ervoor kiezen om de optie Accounting studeren of kiezen uit een van de zes concentraties. Daarnaast kunnen studenten cursussen van de belangstelling van diverse concentrations- praten met een adviseur over natuurlijk vereisten halen alvorens deze weg. Details zijn hieronder:

Accounting Option bereidt studenten voor op een loopbaan in de privé, de overheid en non-profit en openbare boekhouding.

financiën biedt geavanceerde kennis en vaardigheden in de kritische gebieden van corporate finance, investment management en beheer van de financiële instellingen.

beheer onderzoekt verschillende elementen die de prestaties en het succes van organisaties bepalen: individueel gedrag en motivatie; teams en teamwork; organisatorische systemen, structuur en vormgeving; concurrentie en strategie; en interactie met de overheid en andere externe belanghebbenden.

Management Informatie Systemen biedt studenten met technische en zakelijke vaardigheden om zakelijke problemen in technologie gebaseerde omgevingen op te lossen. Studenten leren te analyseren en ontwerpen van efficiënte informatie-systemen, succesvol beheren van software projecten, en het maximaliseren van online ervaringen van klanten.

afzet richt zich op het ontwikkelen van gecoördineerde programma's om de relatie van een bedrijf succesvol te beheren met zijn doelgroep klanten om de strategische doelen te bereiken in een concurrerende omgeving.

Retail Management biedt een mogelijkheid om een ​​grondige kennis van belangrijke onderwerpen zoals retail analytics, merchandise overname, retail marketing, supply chain management, retail-activiteiten, retail-technologie en leiderschap te ontwikkelen.

Technologie en Innovatie Management benadrukt analytische kaders en instrumenten voor het effectief in het hele bedrijf het beheer van innovatie.

De Finance, Management, en Marketing Concentraties zal worden aangeboden in zowel overdag en 's avonds lessen. De Management Information Systems, Retail Management en Technologie en Innovatie Management Concentraties zal beschikbaar zijn in enige dag klassen.

Sluitstuk Cursussen

Capstone cursussen integreren leren en uitdaging studenten te analyseren en bestuurlijke problemen op te lossen, beleid te ontwikkelen, en omgaan met belangrijke kwesties en veranderingen die het bedrijfsleven in een mondiale omgeving. Studenten over het algemeen nemen deze twee cursussen tijdens de laatste kwartalen van hun programma.

 • BBUS - 470 Zaken Beleid en Strategic Management (5 studiepunten)
 • BBUS - 480 Global Environment van bedrijf (5 studiepunten)

General Electives

Om ervoor te zorgen dat de studenten een brede academische achtergrond, 35 credits van de bovenste divisie (300/400 niveau) cursussen zijn verplicht voor niet-Accounting Option studenten. Een minimum van 15 van deze kredieten moet zijn van niet-business courses. Deze credits kunnen worden vervuld door een verscheidenheid aan opties, waaronder een minderjarige, stage / onafhankelijke studie en / of zelfs een tweede concentratie in Business.

Effectieve Herfst 2013 zal non-Accounting Option studenten moeten een minimum van 10 studiepunten van 300/400 niveau niet-zakelijke algemene keuzevakken te voltooien. Voor Accounting Option studenten, 10 studiepunten van de bovenste divisie (300/400 niveau) zullen niet-zakelijke algemene keuzevakken nodig zijn.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates