Bachelors In Toerisme En Hotel Management

Cyprus Science University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors In Toerisme En Hotel Management

Cyprus Science University

Toerisme en hotel

Programma beschrijving

Vakgroep Toerisme en Hotel Management

Toerisme is de snelst groeiende sector in de wereld. De Cyprus Science University biedt een bacheloropleiding in Tourism and Hotel Management, dat uniek is in het voorbereiden van individuen voor een wereldwijde carriere. De afdeling helpt studenten om hun managementfuncties en zakelijke zin te ontwikkelen. De afdeling Toerisme en Hotel Management is een vierjarige bacheloropleiding. Studenten studeren de algemene werkfilosofie van toerisme en management, die het succes van de overname van een vreemde taal, zoals Duits, nodig heeft, evenals het curriculum wordt ook in het Engels geleerd.

De afdeling Toerisme en Hotel Management zorgt voor de praktijk van de concepten, waarvan de modellen en methoden theoretisch in de cursussen zijn geleverd, met behulp van computers, laboratoria en keukens voor studenten. Deze bacheloropleiding is afgerond met een aantal specialisatieonderwerpen uit het vakgebied van hotel management, waarin studenten blootgesteld zijn aan geavanceerde hotel management problemen, variërend van hotelplanning tot prestatiebeheer en strategische zakelijke kansen ontwikkelen. Afgestudeerden van deze afdeling zijn gerechtigd gebruik te maken van "Tourism Manager" of "Hotel Manager". Rekening houdend met het feit dat Cyprus een toeristisch paradijs is, zullen afgestudeerden van deze afdeling nooit problemen hebben met het vinden van een baan.

In lijn met de missie van de Cyprus Science University, streeft de afdeling naar een academische en carrieregerichte kwalificatie die een schitterende toekomst voor de studenten creëert.

Rooster

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 3, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Ozanköy Köyü, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan