Bachelors of Science in de wiskunde (bsc)

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors of Science in de wiskunde (bsc)

University Of Washington Bothell

Bachelors of Science in de wiskunde (BSc)

"In deze veranderende wereld, kunnen degenen die begrijpen en doen de wiskunde zal aanzienlijk verbeterd kansen en mogelijkheden hebben voor het vormgeven van hun toekomst. Wiskundige competentie opent deuren naar productieve toekomst. " - Nationale Raad van Leraren Wiskunde Wiskunde is een gevestigde en groeiende gebied met studenten nastreven van een loopbaan in de techniek, actuariële wetenschappen, database en computersystemen beheer netwerk en data communicatie-analyse, statistische analyse secundaire wiskunde onderwijs en andere gebieden. Studenten met een grote in de wiskunde te streven vaak graduate studies in de wiskunde, natuurkunde en techniek.

Voorbereiding voor een carrière in het onderwijs wiskunde

Het curriculum is een standaard wiskunde graad; maar de cursussen ook aangeboden weerspiegelen de aanbevelingen naar voren gebracht door de Mathematical Association of America (MAA) CUPM Curriculum Guide 2004 voor majors voorbereiden op secundaire wiskunde leraren. Volgens MAA, moet wiskunde majors voorbereiden om secundaire wiskunde onderwijzen:

  • Leer om de juiste verbindingen tussen de geavanceerde wiskunde ze leren zand de secundaire wiskunde zullen ze onderwijzen te maken. Zij moeten worden geholpen om dit inzicht in cursussen gedurende het curriculum en door middel van een senior-level ervaring dat deze verbindingen expliciet maakt bereiken.
  • Voldoen aan de eisen voor een wiskunde belangrijk door het opnemen van onderwerpen uit de abstracte algebra en getaltheorie, analyse (geavanceerde calculus of reële analyse), discrete wiskunde, meetkunde en statistiek en waarschijnlijkheid met de nadruk op data-analyse;
  • Meer informatie over de geschiedenis van de wiskunde en haar toepassingen, waaronder recente werk;
  • Ervaren vele vormen van wiskundige modellen en diverse technologische hulpmiddelen, zoals grafische rekenmachines en geometrie software.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates