Bachelors van bedrijfskunde

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors van bedrijfskunde

Millsaps College

Bachelors of Business Administration

Het curriculum van de Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen om een ​​educatieve basis voor een leven lang leren voor elke student in staat te stellen zijn of haar potentieel te realiseren. Om deze missie te volbrengen, zijn educatieve doelen geïdentificeerd te ontwikkelen in elke student: 1) management vooruitzichten in de richting van organisaties en de mogelijkheid om te werken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken; 2) de mogelijkheid om informatie voor analyse en besluitvorming te organiseren; 3) een goed begrip van de normen van professioneel gedrag die consistent zijn met de ethische voorschriften zijn; 4) een bewustzijn van de attributen die nodig zijn om de posities van leiderschap te bereiken; 5) een goed begrip van de innovatie en het belang van de agenten van verandering in de samenleving; 6) een mondiaal perspectief; en 7) een goed begrip van de veranderende maatschappelijke, politieke, juridische en culturele omgevingen die organisaties worden geconfronteerd.

Diploma-eisen

Studenten grote in zowel de boekhouding of bedrijfskunde een BBA diploma te verdienen. De BBA academische programma is een drie jaar, geïntegreerde lichaam van de studie. Omdat het programma wordt geïntegreerd, worden de cursussen gesequenced, zodat elke cursus wordt gegeven met de aanname dat de leerlingen in de klas hebben een gemeenschappelijke academische achtergrond. Educatieve diversiteit te verzekeren, ten minste vijftig procent (meestal 64 of meer semester uur) moeten niet-business courses. Tot 9 uur semester van de economie cursussen kunnen worden beschouwd als niet-zakelijke cursussen.

Stichting Vereisten

Studenten die de BBA moet Survey van Calculus (of analytische meetkunde en Calculus I), of een hoger niveau wiskunde en Elementary Statistics voltooien. Deze cursussen zullen worden afgerond vóór aanvang van junior-niveau cursussen. De wiskunde eis kan voldoen aan de Core 8 en 9 voldoen. Tweedejaars niveau BBA kernvakken zal worden afgerond vóór aanvang van junior-niveau BBA cursussen.

Leerplan

Acht kernvakken, voor een totaalbedrag van 32 semester uur, zijn verplicht alle BBA studenten in aanvulling op de voor de bijzondere grote, bedrijfskunde of boekhoudkundige cursussen. De bedrijfskunde belangrijkste omvat de BBA kernvakken plus Business Strategy en 12 uur semester van Else School keuzevakken die 48 uur semester bedraagt. Studenten van plan om diploma-eisen te voltooien en laat het college op het einde van een val semester moet beheer 4900, Business Strategy te nemen, in het voorjaar van het voorgaande studiejaar. De boekhoudkundige grote omvat de BBA kern cursussen en 32 extra uur semester (8 gangen) voor een totaal van 64 semester uur. Vakken moeten worden genomen in de voorgeschreven volgorde. De BBA kernvakken zijn:

Sophomore Jaar

Fall Term:

  • Principles of Economics (4 sem. Uur)
  • Principles of Financial Accounting (4 sem. Uur)

Spring Term:

  • Managerial Accounting, Budget & Systems Control (4 sem. Uur)

Junior jaar

Fall Term:

  • Inleiding tot Management (4 sem. Uur)
  • Principles of Corporate Finance (4 sem. Uur)

Spring Term:

  • Operations Management (4 sem. Uur)
  • Fundamentals of Marketing (4 sem. Uur)

Laatste jaar

Fall Term:

  • De juridische omgeving van bedrijf (4 sem. Uur)

Eisen voor de Business Administration Major

Een minimum van 48 semester uur nodig om de BBA graad in bedrijfskunde te verdienen. In aanvulling op de BBA kern, studenten die een major in business administration moeten Business Strategy voltooien, moet worden genomen in het laatste jaar, en drie Else School keuzevakken.

Vereisten voor de Accounting Major

Studenten die de BBA met een grote in de boekhouding moet een minimum van 64 uur semester te voltooien, inclusief de BBA kern, Intermediate Accounting I en II, Cost Accounting, federale belasting van inkomsten, Advanced Financial Accounting, Auditing, Business Law, en Senior Seminar in boekhouding.

Eisen voor minor in Business Administration

Een student kan ervoor kiezen een minor in business administration door het invullen van Principles of Economics, Principles of Financial Accounting, Inleiding tot management en twee van de volgende Else School cursussen: Principles of Corporate Finance, Fundamenten van Marketing, of Operations Management met Computing. Dit is een totaal van 20 semester uur voor de minderjarige in business administration. Minderjarigen in de boekhouding worden niet aangeboden.

Transfer Credit

Studenten kunnen overdragen van andere scholen en de uitoefening van de BBA aan de Else School, maar ten minste vijftig procent van de BBA cursus werk moet worden genomen op Millsaps. Voor het beheer grote, betekent dit ten minste 24 uur semester van BBA cursussen moeten worden ingevuld op Millsaps. Voor de boekhoudkundige grote, betekent dit 32 uur semester van BBA cursus werk moet worden ingevuld op Millsaps. Instromers kunnen worden toegekend voor Principes van Accounting en Principles of Economics als ze langs met een graad van "C" of beter op hun vorige instelling zes uur Principes van Accounting en Principles of Economics. Zij moeten echter, neem de vier junior-niveau BBA kern cursussen op Millsaps.

Krediet voor junior en senior-level cursussen genomen op andere vier jaar hogescholen zullen worden beoordeeld op individuele basis door de Else School. Voor bedrijfskunde majors, moeten Business Strategy (Mgmt 4000) worden genomen op Millsaps; en voor de boekhouding majors, moet ten minste 12 uur semester in de boekhouding (3 gangen) vereist in de grote worden genomen Millsaps. Gewoonlijk werk natuurlijk genomen meer dan zes jaar voorafgaand aan de toelating of opnieuw toegang tot het Else School en wetenschappelijk werk waarin de student krijgt een cijfer onder de "C" moet worden herhaald. Het Comité Academische Zaken van de Else School zal evalueren verzachtende omstandigheden uitzonderingen op deze normen.

Millsaps studenten die willen BBA cursussen op het 3000-niveau of hoger bij een ander dan Millsaps instelling moet dat doen op een AACSB geaccrediteerde instelling en heeft de goedkeuring van de decaan van de Else School of Management. Alle studenten zijn verplicht om ten minste vijftig procent van hun opleiding te voltooien op Millsaps.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates