Bachelors Van De Wetenschappen In De Ruimtelijke Ordening En Het Beheer

Miriam College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelors Van De Wetenschappen In De Ruimtelijke Ordening En Het Beheer

Miriam College

Bachelors van Wetenschappen in Environmental Planning and Management

Met de escalatie van de problemen van ons land op de aantasting van het milieu, stedelijke congestie en wijdverspreide armoede, de Environmental Planning and Management (EPM) cursus biedt het onderwijs die nodig is om ons te helpen bij het plannen en beheren van een betere toekomst.

Het programma heeft twee tracks:

1.Urban Planning en Green Architecture

Deze carrière track zal studenten met een computer-aided planning en architecturale vaardigheden Geografisch Informatie Systeem (GIS), AutoCAD, enz., Back-ups met kennis over groene architectonische esthetiek en ontwerptechnieken uit te rusten.

2.Corporate Environmental Management

Deze carrière track zal studenten met technische kennis over milieukwaliteitsnormen en beheer van verontreiniging en milieukosten beheer uit te rusten en in het bijstaan ​​van het bedrijfsleven bedrijven bij het voldoen aan de overheid eisen en procedures.

EPM studenten leren van het veld ervaringen in verschillende delen van het land en van de interactie met de gemeenschappen, business entiteiten, de overheid en belangengroepen. Ze werken en leren als een team en, door middel van deze, in staat zijn om hun leidinggevende vaardigheden aan te scherpen als goed.

EPM studenten nauw samenwerken met het Environmental Studies Institute (ESI) van Miriam College op hun onderzoek en belangenbehartiging waar ze leren door het mengen van theorie en praktijk.

Afgestudeerden van deze cursus kan gebruik maken van de ladderized cursusprogramma waarbij afgestudeerden een Master kan eindigen in Environmental Planning in een jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Bangalore
Startdatum: Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2018
Filipijnen - Bangalore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan