Bachelor's degree in psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikkeling, psychopathologie en evaluatie- en counseltechnieken wekken deze honger naar kennis op? Het psychologieprogramma biedt je een degelijke training in al deze dimensies.


Studentenprofiel


Om te weten hoe te luisteren en gemakkelijk te communiceren. Toon nieuwsgierigheid over zowel normaal als abnormaal menselijk gedrag. Demonstreer strengheid, kritisch denken en openheid.


Programma-overzicht


Om de diepten van het menselijk gedrag grondig te onderzoeken, is een reeks cursussen voor u beschikbaar. Sommigen zullen zich meer richten op de belangrijkste theorieën die ons begrip van de mens verdiepen. Anderen daarentegen zullen geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke, methodologische en analytische hulpmiddelen die de tanden halen uit theorieën. Naast deze toolbox zijn er vaardigheden en knowhow die je voorbereiden om beter in te grijpen. De psychosociale interventie is niet het enige traject dat onze afgestudeerden volgen; deze bacheloropleiding kan je ook voorbereiden op onderwijs en graduate studies.


Toelatingsvoorwaarden

Toelating van buitenlandse kandidaten van middelbare scholen

De Université de Hearst accepteert aanvragen van studenten over de hele wereld voor undergraduate studies. Je moet je middelbare schoolprogramma hebben afgerond voordat je undergraduate studies aan de Université de Hearst . Je moet ook een certificaat overleggen voor de universitaire voorbereidingscursussen die je hebt gevolgd op de middelbare school. U hebt meestal een algemeen gemiddelde van ten minste 70% (B) of het equivalent nodig om in aanmerking te komen voor de meeste niet-gegradueerde programma's. Natuurlijk, als uw cijfers boven het minimumgemiddelde liggen, zijn uw kansen op opname beter.

Toelating van buitenlandse aanvragers van universiteiten en hogescholen

De Université de Hearst accepteert ook aanvragen voor buitenlandse studenten en hooggekwalificeerde buitenlandse studenten die studeren aan andere erkende universiteiten of hogescholen die willen overstappen naar een tweede of derde jaar eerste cyclus. Als dit uw geval is, hangt uw geschiktheid af van de scores behaald in de vereiste vakken en postsecundaire graden. LET OP: Je moet in ieder geval het equivalent van één studiejaar (tien cursussen of 30 studiepunten) hebben voltooid om een ​​toelating tot het tweede jaar van een undergraduate-opleiding aan te vragen.

Om ons in staat te stellen de overdracht van potentiële studiepunten te bestuderen, moet u de officiële beschrijvingen van alle cursussen (in het Frans of het Engels) die zijn genomen op de bezochte postsecundaire instellingen indienen.

Als u niet beschikt over het vereiste aantal equivalentiecredits, wordt de beoordeling gebaseerd op de officiële cijfers voor uw middelbare schoolopleiding en de cijfers die u in uw postsecundaire studies hebt behaald. U moet meestal een algemeen gemiddelde van ten minste 70% (B) of een equivalent hebben om in aanmerking te komen voor Université de Hearst als transferstudent. De universiteit accepteert geen overdracht van mensen die niet goed presteren in een andere post-secundaire instelling.


Mogelijkheden van minderjarigen


Heb je meer interesse in een discipline? Kleur je BA door een van de volgende minor te kiezen:

  • Frans
  • aardrijkskunde
  • geschiedenis
  • sociologie

Een minor vereist in totaal 24 studiepunten, waarvan ten minste 6 studiepunten op het niveau 3000/4000 en kan zowel verplichte als keuzevakken omvatten. Merk op dat de voorwaarden van toepassing zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu.

L'Université de Hearst est le seul établissement universitaire en province à offrir des programmes strictement en français. Chez nous, tout est possible dans un monde où la distance importe peu. Lees Minder