Bachelor Bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

highlights

 • Studielocatie: Letland, Riga
 • Type: student, voltijds
 • Nominale duur: 4 jaar (240 sp.)
 • Taal van de studie: Engels
 • Prijzen: Bachelor (Bachelor in de sociale wetenschappen in management)
 • Accreditatie: Studieprogramma is geaccrediteerd

Overzicht

Het doel van het programma "Bedrijfskunde" met specialisatie in International Business is om de studenten voor te bereiden op het ontwikkelen van hun eigen bedrijf in een internationale omgeving of om te werken als hooggekwalificeerde specialisten in nationale, particuliere en internationale instellingen.

De afgestudeerden zullen een volledig scala aan competenties hebben om te werken op het gebied van ondernemerschap in het kader van wet- en regelgeving. Studenten zullen worden getraind om zowel te werken - individueel als in groepen, ze zullen ook hun presentatievaardigheden, analytische vaardigheden en kritische denkvaardigheden ontwikkelen, die zowel nodig zijn voor de arbeidsmarkt om effectief te blijven als voor bedrijfsorganisaties om zich te ontwikkelen in een veranderende economische omgeving .

De geplande resultaten zullen de volgende competenties omvatten: oriënteren in de processen van de hedendaagse internationale economie en het bedrijfsleven en het vermogen om ze te analyseren met behulp van statistische, econometrische en andere methoden van kwantitatieve en kwalitatieve analyse; inzicht in de basisprincipes van elk juridisch aspect van het ondernemerschap (internationaal privaatrecht, internationaal publiekrecht enz.) om efficiënt deel te nemen aan de activiteiten van internationale handel, financiën en andere gebieden; vermogen om zich te oriënteren in een mondiale economische omgeving en om beslissingen te nemen in de omstandigheden van wereldwijde concurrentie.

Toepassing

Inschrijvingskwalificatie

Middelbare school / voortgezet onderwijs (of hoger)

Aanvragers die een bacheloropleiding aanvragen, moeten hun middelbare / middelbare schoolopleiding hebben voltooid.

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.

Aanvragers moeten onderwijsdocumenten uploaden in de originele taal, evenals vertalingen in het Engels.

Buiten de EU afgegeven diploma's en transcripties moeten worden gelegaliseerd met een legalisatiezegel of apostille.

Je moet de originele toelatingsdocumenten meenemen wanneer je eindelijk naar de universiteit gaat.

Taalvereisten

Engels

Aanvragers moeten hun Engelse taalkennis bewijzen. Universiteit accepteert de volgende internationale taaltests:

 • TOEFL IBT - minimaal score 72;
 • IELTS - minimaal score 5,5;
 • PTE Algemeen - minimaal niveau B2;
 • FCE - minimaal niveau B;
 • CPE - voldoende geslaagd;
 • CAE - voldoende pass.
 • of gelijkwaardig

Universiteit kan Engelse taaltest leveren voor extra betaling (97,50 EUR )

Aanvragers die Engels als moedertaal hebben of een vooropleiding in het Engels hebben genoten, zijn vrijgesteld van deze vereiste (behalve inwoners van India, Sri Lanka, Nepal).

Andere vereisten

Voor burgers van India, Sri Lanka en Nepal - Skype-interview met vragen over profileringsthema's en motivatie

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zullen in staat zijn om hun eigen bedrijf op internationaal niveau te ontwikkelen, om te werken in internationale bedrijven, multinationale ondernemingen, in de instellingen van buitenlandse zaken en economie, in internationale, nationale, niet-gouvernementele en particuliere organisaties, in ambassades en banken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest c ... Lees meer

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest comprehensive and leading research universities in the Baltics. The University offers more than 130 state-accredited academic and professional study programs. Lees Minder