Bachelors in computerwetenschappen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het Department of Computer Science biedt een verscheidenheid aan cursussen, zoals computerarchitectuur, datastructuren en algoritmen, automatentheorie, software engineering, computergraphics, computernetwerken, computerbeveiliging, databaseontwerp, datamining, machine learning, mens-computer interactie, kunstmatige intelligentie en programmeertalen (inclusief C, C ++, Java, Assembly, Perl, PHP, Python en JavaScript).

De afdeling biedt:

 • een major in computerwetenschappen met cursussen die leiden tot de graad Bachelor of Science (BS) of Bachelor of Arts (BA)
 • programma's voor studenten die onderwijscertificering zoeken, evenals een tweede onderwijsveld
 • een minor informatica voor andere majors
 • een masteropleiding
 • een Ph.D. programma

Afgestudeerden van de Texas State University Computer Science kunnen het personeel betreden op gebieden zoals hardwareproductie, softwareontwikkeling, milieubeheer, computertoepassingen, ruimtevaart, chemicaliën en onderwijs op de middelbare school.

De BS- en BA-graden vereisen minimaal 120 semesteruren en omvatten in totaal 36 geavanceerde (junior-, senior-level) uren en 9 uur schrijfintensieve (WI) cursussen. Studenten moeten ook een minor volgen in een ander studieprogramma. Studenten kunnen een minor kiezen uit elke afdeling die een minor aanbiedt. Raadpleeg de undergraduate-catalogus voor een lijst met minors.

Om bachelordiploma's te bespreken met een medewerker van de afdeling Informatica, maakt u een afspraak via e-mail door contact op te nemen met cs_recruitment@txstate.edu. Huidige niet-gegradueerde informaticastudenten die meer informatie willen over de informaticaopleidingen, moeten contact opnemen met de adviseur via het College of Science and Engineering Advising Centre in Centennial Hall 202 of door te bellen naar 512-245-1315.

Kelly Sikkema / Unsplash

Major in Computer Science

De Bachelor of Science in Computer Science-opleiding is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET, http: // www . abet . org. Studenten die op zoek zijn naar de BS of de BA met een major informatica, zullen CS 1428, Foundations of Computer Science I, in het eerste semester volgen, samen met de juiste wiskundecursus.

Houd er rekening mee dat deze informatie de graadinformatie weerspiegelt, maar dat deze mogelijk niet zo actueel is als die vermeld in de universitaire catalogus, en evenmin de volledige programma-eisen bespreekt. Studenten wordt geadviseerd om de graad- en cursusvereisten te bekijken met hun academische adviseur.

Academische kern

Om de fundamentele vaardigheden en culturele achtergrond te verwerven die de kenmerken zijn van een opgeleide persoon, voltooien alle niet-gegradueerde studenten aan de staat Texas een programma van basiscurriculumcursussen in het algemeen onderwijs. Volledige informatie is te vinden in de universitaire catalogus over het basiscurriculum van het algemeen onderwijs. Een universitair seminar (US 1100) is vereist voor alle eerstejaarsstudenten die binnen minder dan 16 studiepunten overgaan.

Programma educatieve doelstellingen

 1. Afgestudeerden met een BS in computerwetenschappen blijven kennis zoeken, zich aanpassen aan technologische veranderingen en gedijen in een steeds mondialer wordende samenleving.
 2. Afgestudeerden met een BS in computerwetenschappen zullen een succesvolle carrière in de industrie, de academische wereld en de openbare dienst uitoefenen en technisch leiderschap bieden voor hun bedrijf, beroep en gemeenschap.
 3. Afgestudeerden met een BS in Computer Science hebben een positief beeld van de afdeling Computer Science en de Texas State University .
 4. Afgestudeerden met een BS in Computer Science zullen de waarden en vereisten van verantwoordelijke professionals begrijpen, inclusief de noodzaak van ethisch gedrag, de impact van computertechnologieën op de samenleving en de behoefte aan professionele relaties.

Studentenuitkomsten

Afgestudeerden van het programma hebben de mogelijkheid om:

 1. Analyseer een complex computerprobleem en pas de principes van computing en andere relevante disciplines toe om oplossingen te vinden.
 2. Ontwerp, implementeer en evalueer een computergebaseerde oplossing om te voldoen aan een bepaald aantal computervereisten in het kader van de discipline van het programma.
 3. Communiceer effectief in verschillende professionele contexten.
 4. Herken professionele verantwoordelijkheden en maak geïnformeerde beoordelingen in computerpraktijken op basis van wettelijke en ethische principes.
 5. Functioneer effectief als lid of leider van een team dat zich bezighoudt met activiteiten die aansluiten bij de discipline van het programma.
 6. Pas de theorie van computerwetenschap en grondslagen voor softwareontwikkeling toe om op computer gebaseerde oplossingen te produceren.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate studen ... Lees meer

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate students choose from more than 200 bachelor’s, master’s and doctoral degree programs — from biology to music to business to geography and more. And each student finds the personalized support and opportunities they need to succeed beyond the classroom. One is never a lonely number at Texas State because each one of us has thousands of Bobcats guiding and inspiring us on the way. Lees Minder
San Marcos , Round Rock + 1 Meer Minder