Bachelorstudie directionele digitale marketing management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelorstudie directionele digitale marketing management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Online Marketing studie: het bestuderen van Digital Marketing Management

De toekomst van marketing is digitaal. Google, Facebook en YouTube te bezetten een zeer belangrijke rol bij de verkoop van producten, diensten of bedrijven. Amazon, Zalando en tienduizend andere mondiale online platforms te zetten in de verkoop uitsluitend op het internet en digitale marketing. Het is al lang de "oude economie" zich hier: Of Otto, Mercedes, Lufthansa, Tui of de supermarkt naast de deur: ze allemaal gebruik van digitale marketing kanalen om hun klanten te bereiken. De processen worden versneld, campagnes in toenemende mate een netwerk en mobiele marketing stelt volledig nieuwe normen. Daarom is de studie van de Digital Marketing Manager bij de EMBA bereidt afgestudeerden ideaal voor een succesvolle carrière in deze sterk groeiende en veelbelovende discipline.

Hands-on online marketing studie

De Bachelor studie Digital Marketing Management biedt inzicht in alle industrie-relevant: Wat zijn de basisprincipes van digitale marketing? Hoe kan de marketing processen worden geoptimaliseerd? Wat zijn de voordelen van mobiele marketing met zich meebrengen? Hoe om succes te meten en te analyseren? Hoe worden gecomputeriseerde informatiediensten professioneel voorbereid?

Niet elke online marketing programma biedt studenten een als ideale voorbereiding voor de praktijk: Bij de EMBA studenten in het eerste semester op orde reële praktische projecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners. Integraal onderdeel van de Digital Marketing programma is ook een twaalf weken durende arbeidsbemiddeling.

Programma-inhoud en volgorde

De studie van de Digital Marketing Manager maakt deel uit van de bacheloropleiding in Digital Business Management. De modules van de eerste tot derde semester bieden een eerste inzicht in business management en analyse, business informatica en data management, communicatie en marketing. De daaropvolgende depressie zal worden gemaakt in cross-media management, data-based marketing, brand management en digitale communicatie.

Web 3.0 biedt ook de marketing manager van de toekomst met nieuwe uitdagingen. Het programma voldoet daarmee aan de eisen voor een op de toekomst gerichte activiteit in digitale marketing. De International Bachelor wordt beschouwd als het beroep kwalificatie graad. Na de bachelor een master's degree en een doctoraat mogelijk zijn.

Aan de EMBA de examens en het testen van diensten rechtstreeks worden aangesloten op de afzonderlijke modules. Zo een cluster van proeven aan het einde van de helft wordt vermeden en optimale examen. Zeer kleine seminar groepen van 16 tot een maximum van 20 studenten, individuele begeleiding en ondersteuning op alle vragen met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle digitale marketing studies.

Gespecialiseerd in de studie van de Digital Marketing

 • Visual Business Intelligence en Information Design II
 • digitale communicatie
 • brand management
 • speciale marketing
 • Data-driven marketing
 • Cross-media marketing
 • Handelsmerk en licentierechten

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

Hoog opgeleide Mobile en Digital Marketing Manager zijn dringend nodig in de markt. Daarom is de digitale marketing management studie opent de deur voor studenten om een ​​succesvolle carrière ook in marketing afdelingen van bedrijven, digitale en creatieve bureaus, organisaties of verenigingen. Mogelijke beroepsmatige posities zijn:

 • Digital Marketing Manager
 • Online Marketing Manager
 • marketing analist
 • marketing Manager

uw basislijn

U wilt dat de EMBA sport, evenementen en media management studie? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
 • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan