bain het bedrijfsleven - foodservice beheer

Kendall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bain het bedrijfsleven - foodservice beheer

Kendall College

BA in Business - Foodservice Beheer

&nbsp

De Foodservice Beheer Concentratie biedt zakelijke studenten met een solide basis in alle gebieden van foodservice-en food gerelateerde industrieën met inbegrip van operaties, inkoop, productie, distributie en service en gedrag van de consument.

&nbsp

De concentratie is gericht op de voorbereiding van afgestudeerden om te werken voor netwerk-gebaseerde, grootschalige operaties zoals ketting en franchise restaurants en catering bedrijven, evenals grote detailhandel en voedsel levering entiteiten die pakket, voor te bereiden en / of leveren voedsel voor inrichtingen zoals scholen , zorginstellingen en andere commerciële bedrijven.

&nbsp

Net als andere Kendall's, studenten leren van een meeslepende onderwijzen proces dat de industrie stages en een integratieve senior project omvat.

Foodservice Management Course Sampling:

Inleiding tot Foodservice Management - verkent de grote wereld van de foodservice-industrie, met inbegrip contract voeding, hotel exploitaties, onafhankelijke restaurants, senior wonen, educatieve foodservice, persoonlijke chef-kok, catering, onderzoek en ontwikkeling.

&nbsp

Aantal Foodservice / Productie - richt zich op strategieën voor het bedienen van grote aantallen mensen, waaronder de hoeveelheid voedsel inkoop, productie en service, evenals voedselveiligheid, inkoop, dagelijkse activiteiten, voedsel levering systemen en commissaris systemen.

&nbsp

Logistiek van Foodservice Management - geeft een overzicht van de systemen en processen die betrokken zijn bij de inkoop en distributie van levensmiddelen over grote geografische gebieden.Studenten leren de concepten van supply chain management, distributie, productie en verplaatsen van voedsel in grote hoeveelheden, voorraadbeheer en de levering naar verre moeilijk bereikbare locaties.

&nbsp

Consumentengedrag - onderzoekt hoe consumenten aankoopbeslissingen op basis van rationele en irrationele criteria. Studenten ontdekken de basis van de moderne reclame, promoties en merchandising strategieën.

&nbsp

Sanitatie - leert studenten hoe ze een gezonde en veilige foodservice bediening inclusief HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), persoonlijke hygiëne te garanderen, voedsel kopen / ontvangen / opslag, eten bereiden en serveren, voedselverontreiniging, door voedsel overgedragen ziekten en plagen.

&nbsp

Ingrediënten - introduceert studenten tot gemeenschappelijke terminologie van de voedingsindustrie, waardoor ze de basis van voedsel en drank identificatie te begrijpen met de nadruk op gemeenschappelijk gebruik, alsook vertrouwdheid met serviceware en algemene keukenapparatuur.

&nbsp

Food and Beverage Management - daagt studenten uit om effectieve zakelijke beslissingen te nemen door het bestuderen van de verschillende operationele scenario's. Studenten leren menu planning en kostenbeheersing concepten, ontwikkelen budgetten, analyseren jaarrekening, raden operationele aanpassingen, handvat human resource kwesties, en maak beleidsbeslissingen dat het management, personeel en de eigenaar van invloed zijn.

&nbsp

Humane Voeding - onderzoekt de rol van voeding in voeding en gezondheid en de invloed voeding heeft op de foodservice-industrie. Studenten leren basisvoeding concepten en bespreken de huidige bevindingen en controverses.Ze verkennen voedsel, etiketten, recepten en menu's voor voedingswaarde, en plan diëten en marketing strategieën voor gespecialiseerde populaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Australië - Leura, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan