bain het bedrijfsleven - het beheer

Kendall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bain het bedrijfsleven - het beheer

Kendall College

BA in Business - Management

&nbsp

Zakelijke opleiding afgestudeerden met een management concentratie staan ​​klaar om de grond lopen in de besluitvorming posities te raken. Ze krijgen een solide basis in management mogelijkheden met cursussen zoals business innovatie, ondernemerschap en mondiaal leiderschap. Door hun studies en stages, in het buitenland kunnen studeren, ze afstuderen bereid bij te dragen aan succesvolle ondernemingen over de hele wereld.

Management Course Sampling:

Decision Making - Maakt gebruik van situatie op basis van uitdagingen en case studies.Inclusief kaders voor het structureren van beslissingen, het vormen en testen van een hypothese, met behulp van gegevens om beslissingen en methoden te rijden voor het vereenvoudigen van complexe beslissingen.

Business Innovation - Richt zich op methodes en benaderingen om na te denken creatiever, om alternatieve problemen gebruiken oplossen paden, om paradigma's te doorbreken en de ontwikkeling van innovatieve zakelijke oplossingen. Inclusief oefeningen, case studies en projecten.

Bedrijfsinvesteringen en Personal Finance - cursus geeft een overzicht van de investeringen voertuigen beschikbaar voor de manager en aan de belegger gemeenschap. De cursus zal zich richten op de soorten, het gebruik en de kenmerken van aandelen, vastrentende effecten, opties en andere afgeleide beleggingsinstrumenten.

Design als voordelen - Onderzoekt hoe design kan creëren concurrentievoordeel inclusief casestudies, oefeningen en veld ervaringen. Inclusief de basis van esthetiek, ontwerpprincipes en design ontwikkelingsprocessen.

Ondernemerschap - Analyseert het opstarten van bedrijven, zowel successen als mislukkingen, om de belangrijkste factoren van succesvolle business te bepalen lanceert. Inclusief case studies en getuigenissen.

Global Leadership - Richt zich op manieren om te beheren, versterken en inspireren cultureel diverse en vaak virtuele, individuen en teams. Inclusief role-playing, gedrags-feedback en coaching. 

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Australië - Leura, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan