bain het bedrijfsleven - het beheer

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in Business - Management

&nbsp

Zakelijke opleiding afgestudeerden met een management concentratie staan ​​klaar om de grond lopen in de besluitvorming posities te raken. Ze krijgen een solide basis in management mogelijkheden met cursussen zoals business innovatie, ondernemerschap en mondiaal leiderschap. Door hun studies en stages, in het buitenland kunnen studeren, ze afstuderen bereid bij te dragen aan succesvolle ondernemingen over de hele wereld.

Management Course Sampling:

Decision Making - Maakt gebruik van situatie op basis van uitdagingen en case studies.Inclusief kaders voor het structureren van beslissingen, het vormen en testen van een hypothese, met behulp van gegevens om beslissingen en methoden te rijden voor het vereenvoudigen van complexe beslissingen.

Business Innovation - Richt zich op methodes en benaderingen om na te denken creatiever, om alternatieve problemen gebruiken oplossen paden, om paradigma's te doorbreken en de ontwikkeling van innovatieve zakelijke oplossingen. Inclusief oefeningen, case studies en projecten.

Bedrijfsinvesteringen en Personal Finance - cursus geeft een overzicht van de investeringen voertuigen beschikbaar voor de manager en aan de belegger gemeenschap. De cursus zal zich richten op de soorten, het gebruik en de kenmerken van aandelen, vastrentende effecten, opties en andere afgeleide beleggingsinstrumenten.

Design als voordelen - Onderzoekt hoe design kan creëren concurrentievoordeel inclusief casestudies, oefeningen en veld ervaringen. Inclusief de basis van esthetiek, ontwerpprincipes en design ontwikkelingsprocessen.

Ondernemerschap - Analyseert het opstarten van bedrijven, zowel successen als mislukkingen, om de belangrijkste factoren van succesvolle business te bepalen lanceert. Inclusief case studies en getuigenissen.

Global Leadership - Richt zich op manieren om te beheren, versterken en inspireren cultureel diverse en vaak virtuele, individuen en teams. Inclusief role-playing, gedrags-feedback en coaching. 

Laatst bijgewerkt op mrt 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional ... Lees meer

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional success. Learn more about Kendall's rich history. Listen to what our students and alumni say about their experience at Kendall. Lees Minder
Chicago , Sydney , Leura + 2 Meer Minder